Αποστολέας Θέμα: Mετα το sumo τι;  (Αναγνώστηκε 5727 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gkblues

• Επισκέπτης
Mετα το sumo τι;
« στις: Ιανουάριος 02, 2015, 23:54:10 μμ »
Μετα απο 8μηνη συμβιωση με το sumo μου οι εντυπωσεις μου για το ιδιο αλλα και για την Ιαπωνικη εταιρεια ειναι αριστες...
Αναζητω λοιπον στο πισω μερος του μυαλου μου το επομενο Seiko κομματι της μικρης συλλογης μου...θα πηγαινα στο ΜΜ χωρις δευτερη κουβεντα αλλα τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν.
θα ηθελα λοιπον το επομενο κομματι να ειναι στην πιο χαμηλη κατηγορια τιμης εως τα 350 ευρω ταβανι...
Τι θα προτεινατε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Mετα το sumo τι;
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 02, 2015, 23:56:49 μμ »
Μετα απο 8μηνη συμβιωση με το sumo μου οι εντυπωσεις μου για το ιδιο αλλα και για την Ιαπωνικη εταιρεια ειναι αριστες...
Αναζητω λοιπον στο πισω μερος του μυαλου μου το επομενο Seiko κομματι της μικρης συλλογης μου...θα πηγαινα στο ΜΜ χωρις δευτερη κουβεντα αλλα τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν.
θα ηθελα λοιπον το επομενο κομματι να ειναι στην πιο χαμηλη κατηγορια τιμης εως τα 350 ευρω ταβανι...
Τι θα προτεινατε;

για καταδυτικό μιλάς Γιώργο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 00:00:21 πμ »
Τι θα προτεινατε;

Δεν θελω να βαλω καποιο περιορισμο κατηγοριας,απλα ψαχνω για αυτο το κομματι που θα θελανε να εχουν οι περισσοτεροι στη συλλογη τους και αξιζει να ειναι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 00:04:03 πμ »
Τι θα προτεινατε;

Δεν θελω να βαλω καποιο περιορισμο κατηγοριας,απλα ψαχνω για αυτο το κομματι που θα θελανε να εχουν οι περισσοτεροι στη συλλογη τους και αξιζει να ειναι...

εγώ στη θέση σου θα φορούσα πολύ περισσότερο το Sumo......τουλάχιστον θα κερδίσεις χρόνο έτσι, ώστε να αποφασίσεις με την ησυχία σου έχοντας και πολλές προτάσεις στα χέρια σου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 00:37:34 πμ »
Παράθεση
νομιζω ο καθενας θα σου πει τις δικες του προτασεις, δεν χρειαζεται ομως να ακολουθησεις την λογικη του τι θελουν οι περισσοτεροι, εγω πχ θα ηθελα ενα 7C43-7010, για αλλους ομως ειναι ισως αδιαφορο ρολοι!
Παντως ωραιος ο χρονογραφος που σου προτεινε ο Χαρης, γενικα εχει ωραιους και vfm χρονογραφους η Seiko, αν θελεις καταδυτικο κoιταξε σε Kinetic Quartz τα SKA 371, 427, κτλ με την 5Μ62 και τα SKA 579, 577 με την 5Μ82, σε αυτοματο τα νεα prospex με την "περιεργη" στεφανη SRP587 με την 4R36 η τα Monster επισης με την 4R36.
Σε vintage diver κοιταξε για τα κλασικα 6309-704Χ σε οσο γινεται γνησια κατασταση αλλα ομως μακρια απο Φιλιππινες ;)
Αυτα ειναι μεσα στο ευρος τιμης που εχεις θεσει.Φυσικα υπαρχουν αρκετα αλλα, περισσοτερο η λιγοτερο "ψαγμενα" κομματια, ειτε καινουρια ειτε παλια μοντελα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 03, 2015, 00:45:42 πμ από PK73 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 00:40:05 πμ »
http://www.ebay.co.uk/itm/Seiko-Mens-Chronograph-Alarm-Black-100m-Watch-SNA225P1-Warranty-Box-/221317963706?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3387941fba

το ρολόι σου δείχνω...άσε την τιμή
Xρονογραφο λες; Ωραιο αλλα μου φαινεται λιγο μεγαλο για τον δικο μου καρπο 16.5-17 οριακα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 00:44:11 πμ »
http://www.ebay.co.uk/itm/Seiko-Mens-Chronograph-Alarm-Black-100m-Watch-SNA225P1-Warranty-Box-/221317963706?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3387941fba

το ρολόι σου δείχνω...άσε την τιμή
Xρονογραφο λες; Ωραιο αλλα μου φαινεται λιγο μεγαλο για τον δικο μου καρπο 16.5-17 οριακα

δες τη διάσταση...τη γράφει παρακάτω...αν φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 00:49:10 πμ »
Αφορμη για αυτη την αναζητηση ηταν τα skx007-009 αλλα και το skx173 και το αν και κατοχος του sumo θα ηταν καλο να εχω και αλλο ενα πολυ κοντινο του εμφανισιακα...Απο την αλλη τωρα μου αρεσουν παρα πολυ τα vintage κομματια με τις ιδιαιτερες κασες αλλα δεν ξερω που θα μπορουσα να τα βρω σε κατασταση καινουργιου
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 03, 2015, 00:50:49 πμ από gkblues »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 01:04:44 πμ »
Αφορμη για αυτη την αναζητηση ηταν τα skx007-009 αλλα και το skx173 και το αν και κατοχος του sumo θα ηταν καλο να εχω και αλλο ενα πολυ κοντινο του εμφανισιακα...Απο την αλλη τωρα μου αρεσουν παρα πολυ τα vintage κομματια με τις ιδιαιτερες κασες αλλα δεν ξερω που θα μπορουσα να τα βρω σε κατασταση καινουργιου

πάρε ένα 007 που είναι και φτηνή λύση!!
Τα κομμάτια με τις ιδαίτερες κάσες, για να τα βρεις στην κατάσταση που θέλεις θα πληρώσεις πολλά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 01:12:24 πμ »

Τα κομμάτια με τις ιδαίτερες κάσες, για να τα βρεις στην κατάσταση που θέλεις θα πληρώσεις πολλά!
Που μπορω να αναζητήσω τετοια ρολογια;

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 01:16:00 πμ »

αν μιλάμε για τα δεύτερα, κυρίως στο ebay και στα διάφορα fora στις αγγελίες...αλλά θέλει υπομονή!!
Θα σου πρότεινα του Νικόλα, αλλά το έχω καταρώσει σε περίπτωση που... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 01:18:55 πμ »

αν μιλάμε για τα δεύτερα, κυρίως στο ebay και στα διάφορα fora στις αγγελίες...αλλά θέλει υπομονή!!
Θα σου πρότεινα του Νικόλα, αλλά το έχω καταρώσει σε περίπτωση που... :D
Εχεις στο μυαλό σου κάποια καλα vintage μοντέλα που αξίζει να αναζητήσω; Αλήθεια ο Νικόλας τι εχει;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 01:28:53 πμ »
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&Brand=SEIKO&_nkw=seiko&_dcat=31387&rt=nc&_pppn=r1&_mPrRngCbx=1&_udlo=150&_udhi=250

δες μερικά εδώ....αλλά εγώ θα τα ήθελα σε καλύτερη κατάσταση...σόρρυ που δε ανεβάζω φωτό, αλλά είμαι εκτός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 03, 2015, 03:10:00 πμ »
Με κίνδυνο να γίνω γραφικός, θα ξανα-ματα-προτείνω ένα από ΑΥΤΑ
Φοράνε ίδια μηχανή με το Sumo, έχουν open case-back και, λόγω μεγέθους (40άρια), θα είναι σαφώς πιο ισορροπημένα στον καρπό σου.
Άριστα για καθημερινή χρήση, σε λίγο πιο αυστηρό-στρατιωτικό στυλ, αλλά πολύ ποιοτικά JDM μοντέλα.
Googl-αρε καρπίσιες φωτογραφίες τους για να πάρεις μια πιο σαφή εικόνα. -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions