Αν ηταν ευθυβολο;
Μονο τυφλος αστοχουσες
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστος , καρφί πήγαιναν όλες,έριξα και G3A3 και FN και ΗΚ11 Βραδυνή βολή με φωσφοριζε σημεία στις σφαίρες
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ιδια φιλε. Και χειροβομβιδα και πιστολι ( δεν θυμαμαι ποιο ηταν )
Και φυσικα ολμους.
Πολλους ολμους 
Colt 1911

Μαριε , θα σε γελασω.
Δεν θυμαμαι , αλλα για να το λες σου εχω εμπιστοσυνη 
Δυο φορες εριξα.
Κεντρο και ΚΕΒΟΠ
Εκτός αν έριξες με περίστροφο με μύλο που δεν νομίζω..
Ο Ε.Σ έχει τα Colt 1911.Κι εγώ με τέτοιο έριξα.Θυμάμαι που έφυγα απο Νίσυρο κ πήγα με έναν μόνιμο Λοχία να πάρουμε απο ένα στρατόπεδο στην Κώ ένα λουκάνικο με καμιά 50αρια πιστόλια τέτοια.
Λογω ειδικότητας ειχα ριξει με όλα τα οπλα που διεθετε τότε το Π.Ν.
Μ1 φανταστικό όπλο, βαρύ, κλώτσαγε μεν και μπορεί να σου τρωγε καναν αντίχειρα όταν γέμιζες από πάνω, αλλά σημάδευες, έριχνες και ...σκότωνες. Το καλύτερο για μένα.
G3 Καλό αλλά σε καμμια περίπτωση Μ1. Ασε που επειδή εριχνα από αριστερά, δεν με βόλευε.
Thompson submachine gun. H "χαρά του παιδιού", ειδικά όταν εχεις ριξει πριν με Μ1. Αλήθεια μου φάνηκε σχεδόν παιδικό, όσο για αποτελεσματικότητα επρεπε ο στοχος να ειναι στα 50μ. (και πολύ λέω).
Colt 1911 .45. Tο αντίστοιχο του Μ1 σε πιστόλι. Σου τίναζε το χέρι (με ένα ριχναμε), αλλά εριχνε δυνατά και σχετικά ευστοχα. Αν το κρατούσες με τα δυο χέρια ο στοχος δεν γλύτωνε. Μου άρεσε.
Smith & Wesson .38 περιστροφο. To αντίστοιχο του Τομσον σε πιστόλι. Απορώ πώς εκαναν μονομαχίες στην Αγρια Δύση με αυτό...

Αυτααα!! Εμείς χειροβομβιδες, όλμους και λοιπά βάρβαρα εργαλεία δεν ειχαμε. Είμαστε ευγενές σώμα....σου κανουμε κάτι δεξιώσεις, μούρλια...