Oπως εξελίσσονται τα πραγματα θα παμε για ένα ρολοι.
Σε περιπτωση που το ρολοι θα το παρουμε από καποιο κατάστημα στην Αθηνα,οι επιλογες σε ειδος ρολογιου που μεχρι τωρα είναι επικρατέστερες δηλαδή diver `η pilot είναι δυσκολο να επιτευχθουν στο οριο μας που είναι τα 400 ευρω,και κυριως καποιο diver.
Eγω εχω κανει μια αρκετα καλη ερευνα και εχω καταληξει σε δυο εταιρειες,την Tissot και την Ηamilton.
Aπο την πρωτη προτείνω αυτό,που εχει αρχικη τιμη 580,θα παμε σε καποια μαγαζια που ξερουμε για να προσπαθήσουμε ώστε η τιμη να κατεβει στα 400 ευρω:
Από την δευτερη προτείνω αυτό στα 545 ευρω αρχικη τιμη οποτε αυτό μπορούμε να παρουμε στα 380 ευρω περιπου:
Τι λετε?
Σε περιπτωση που ακολουθήσουμε την ψηφοφορια πρεπει να καταφυγουμε σε λυσεις από το ιντερνετ για καταδυτικο και pilot για να ειμαστε στο οριο των 400 ευρω. Η πρωτη εταιρεια που μου ερχεται στο μυαλο είναι η Steinhart και μετα η Zeno.
edit: ένα diver που μου ερχεται στο μυαλο,για να το παρουμε από Αθηνα είναι αυτό στα 590 ευρω(δηλαδή 400-410):
αλλα για τα vostok-europe εχουν ακουστει πολλα αρνητικα.