Να πω και δυο λογια για το samurai. Οταν ξεκινησα να ασχολουμαι με τα ρολογια, τρια χρονια πριν ανακαλυψα και τα φορουμ κλπ κλπ. τοτε εψαχνα για ενα ρολοι για να φορεσω στη θητεια μου αφου μεχρι τοτε βολεβομουν με δανεικα απο τον πατερα μου. Για να μη μακρηγορώ χαζευοντας διαφορα ρολογια ψεχωρισα μερικα που μου εκαναν τεραστιο κλικ. Ενα απο αυτα ηταν το samurai.. μαυρο καντραν , τιτανιο και σχεδιο κατα την αποψη μου γοητευτικο. Ηταν ομως η εποχη οπου η παραγωγη του σταματουσε και οι τιμες ηταν πολυ διαφορετικες και ετσι το ανεβαλα. Ηρθε ομως η στιγμη τελικα.
Οταν το επιασα στα χερια μου το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να ξεβιδωσω τη κορωνα, η αισθηση απλα φοβερη, ισως απο τις καλυτερες κορωνες που εχω στριψει και μου κανει εντυπωσει γιατι εχω αρκετα seiko με αυτη τη καλιμπρα ( η 7s26 με την 7s25 εχουν μονο μια διαφορα και αυτη ειναι οτι η 26 εχει δισκο ημερας) η στεφανη του εχει 120 κλικ, πραγματικα ανωτερη απο του 007 που ειναι απο τις πιο καλες που εχω στριψει. Δεν εχει καθολου τζογο και ο ηχος ειναι απλα μοναδικος. Η κασα του εχει πολυ διαφορετικο σχημα απο τα περισσοτερα ρολογια και τραβαει αρκετα τα βλεματα. Οι δεικτες πραγματικα πανεμορφοι. Το καντραν εχει ενα πολυ ωραιο μαυρο γκρι χρωμα που δενει πολυ ωραια με το χρωμα τις κασας.. Απο χρονομετρια δε μετρησα ακομα, φανταζομαι ομως οτι θα ειναι στα επιπεδα που μας εχει συνηθίσει η seiko..
Ενας καινουριος ερωτας γεννήθηκε ......