0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το SBBN015 στο χερι πρεπει να σκοτώνει. 900E το προσφέρει ο seiya, γενικά η τιμή παιζει εκει ή εχει ανοδική τάση?
Παράθεση από: rose στις Ιανουάριος 07, 2013, 19:30:20 μμΤο SBBN015 στο χερι πρεπει να σκοτώνει. 900E το προσφέρει ο seiya, γενικά η τιμή παιζει εκει ή εχει ανοδική τάση?Καπου εκει ειναι οσο καιρο το θυμαμαι.Εξαρταται απο την ισοτιμια παντα...θυμαμαι πριν 5-6 χρονια ο Seiya πουλουσε το SBN007 στα 520$.
Φανταζομαι ειναι αλλο ρολοι, αλλιώς μιλάμε για μεγάλο καπέλο.
Δες και το SBBN017, απο κοντά είναι πολύ ομορφότερο απο ότι στις φωτό, ιδίο σε specs με το 015 αλλά σημαντικά φθηνότερο. Πρόσφατα που το φόρεσα ταυτόχρονα με το 015 μου έδωσε αίσθηση ακόμα πιο tool απο το 015.
Παράθεση από: rose στις Ιανουάριος 07, 2013, 19:48:18 μμΦανταζομαι ειναι αλλο ρολοι, αλλιώς μιλάμε για μεγάλο καπέλο.Ουσιαστικα ειναι ιδιο ρολοι αλλα χωρις το μπρασελε και το ''Marinemaster'' στο καντραν.Με το που εβγαλε τη νεα σειρα η Seiko απογειωσε την τιμη χωρις να ξερει κανεις με βεβαιοτητα τον λογο.
Παράθεση από: Theminio στις Ιανουάριος 07, 2013, 19:49:38 μμΔες και το SBBN017, απο κοντά είναι πολύ ομορφότερο απο ότι στις φωτό, ιδίο σε specs με το 015 αλλά σημαντικά φθηνότερο. Πρόσφατα που το φόρεσα ταυτόχρονα με το 015 μου έδωσε αίσθηση ακόμα πιο tool απο το 015.Καλο και το SBBN017. Σημερα αν ειχες την δυνατότητα θα επέλεγες ξανα 015?Παράθεση από: eisenberg στις Ιανουάριος 07, 2013, 19:51:09 μμΠαράθεση από: rose στις Ιανουάριος 07, 2013, 19:48:18 μμΦανταζομαι ειναι αλλο ρολοι, αλλιώς μιλάμε για μεγάλο καπέλο.Ουσιαστικα ειναι ιδιο ρολοι αλλα χωρις το μπρασελε και το ''Marinemaster'' στο καντραν.Με το που εβγαλε τη νεα σειρα η Seiko απογειωσε την τιμη χωρις να ξερει κανεις με βεβαιοτητα τον λογο.Μαλιστα.
Παράθεση από: eisenberg στις Ιανουάριος 07, 2013, 19:51:09 μμΟυσιαστικα ειναι ιδιο ρολοι αλλα χωρις το μπρασελε και το ''Marinemaster'' στο καντραν.Με το που εβγαλε τη νεα σειρα η Seiko απογειωσε την τιμη χωρις να ξερει κανεις με βεβαιοτητα τον λογο.Μαλιστα.
Ουσιαστικα ειναι ιδιο ρολοι αλλα χωρις το μπρασελε και το ''Marinemaster'' στο καντραν.Με το που εβγαλε τη νεα σειρα η Seiko απογειωσε την τιμη χωρις να ξερει κανεις με βεβαιοτητα τον λογο.
Και απο Seiya έχω ψωνίσει (κορυφαίος), αλλά πιο φθηνά πράγματα λόγω τελωνείου. Δεν έχω συγκεκριμένο, συνήθως ebay, όπου βρώ αυτο που ψάχνω φθηνότερα με άριστο feedback και να το στέλνει low value & gift.
Το SBBN015 στο χερι πρεπει να σκοτώνει. 900E το προσφέρει ο seiya, γενικά η τιμή παιζει εκει ή εχει ανοδική τάση?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.