0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το willard να εννοούσε;
SPB143J1Το φόραγε τις προάλλες πελάτης και του έπιασα την κουβέντα αφού είναι ενα ρολόι το οποίο μου αρέσει πολύ και αν δεν είχα ένα σωρό θα το είχα πάρει σίγουρα...! Ο άνθρωπος δεν ήξερε και πολλά από ρολόγια(όχι ότι ξέρω εγώ🤣)αλλά γούσταρε..! Μου είπε λοιπόν τα εξής: ότι το έψαξε πάρα πολύ.. Αρχικά ήθελε να πάρει ρολεξ αλλά έχει 5k και δεν το βρίσκεις..! Μετά ήθελε να πάρει omega αλλά έχουν γίνει πανάκριβα.. Αυτό έχει 1.300, το έχει 2 χρόνια και λίγο μετά η seiko έβγαλε ένα πράσινο πιο φτηνό με την κορώνα κάτω δεξιά που του άρεσε και αυτό πολύ..!Ετσι μου τα είπε ένας απλός άνθρωπος γύρω στα 45 ο οποίος ήθελε να πάρει ενα καλό ρολόι για τον εαυτό του...! Μου έκανε εντύπωση πάντως σε πόσο καλή κατάσταση το είχε..!(Η φωτογραφία είναι από το διαδίκτυο)
Αυτό καλέ δεν είναι το ρολόι της κλήρωσης ?
Γατος είσαι...
Ο άνθρωπος δεν ήξερε και πολλά από ρολόγια.. Αρχικά ήθελε να πάρει ρολεξ...! Μετά ήθελε να πάρει omega ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.