Αποστολέας Θέμα: Seiko  (Αναγνώστηκε 2011659 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Seiko
« Απάντηση #75 στις: Ιούλιος 13, 2011, 00:50:18 πμ »
monster αντιγραφο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Ιούλιος 13, 2011, 08:58:25 πμ »
monster αντιγραφο

φαινεται σαν να ειναι πλαστικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Ιούλιος 13, 2011, 11:51:57 πμ »
Η εκδοχή της Invicta για το σωστό Seiko Monster:

Invicta Orange Abyss Diver 2615
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #78 στις: Ιούλιος 13, 2011, 11:57:45 πμ »
και πανω σε αυτο να ρωτησω κατι. τα invicta εχουν iso η γραφουν οσα μετρα θελουν?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Ιούλιος 13, 2011, 12:23:54 μμ »
και πανω σε αυτο να ρωτησω κατι. τα invicta εχουν iso η γραφουν οσα μετρα θελουν?

Και σε αυτό πάνω θα αντιστρέψω εγώ την ερώτηση.Τα Seiko έχουν ISO ή γράφουν οτι θέλουν?

Τα ISO είναι ουσιαστικά μια καταγραφή διαδικασιών για να θεωρηθεί ένα προιόν ή υπηρεσία οτι έχει ακολουθεί κάποια στάνταρ ποιότητας πχ στην περίπτωσή μας ένα ρολόι πιστοποιημένος δύτης.

Για παραγωγική διαδικασία ή παροχή υπηρεσίας υπάρχουν εταιρίες πιστοποίησης,για εταιρίες παραγωγής ρολογιών δεν ξέρω εαν υπάρχει φορέας που ελέγχει εαν οι εταιρίες λένε αλήθεια ή ψέμματα.Να σου πω την ταπεινή μου άποψη δεν νομίζω.

Για κάποιες εταιρίες είναι σημαντικό το ISO καθώς χωρίς αυτά τα στάνταρ δεν μπορούν να λειτουργήσουν.Στην περίπτωσή μας δεν νομίζω να ισχύει αυτό.

Πιστεύω οτι τα ISO έχουν χάσει την αίγλη που είχαν παλιά καθώς συχνά ακολουθούνται μόνο στα χαρτιά.

Στα ρολόγια είναι ένα κόλπο του marketing για αύξηση των πωλήσεων
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Ιούλιος 13, 2011, 12:34:11 μμ »

Και σε αυτό πάνω θα αντιστρέψω εγώ την ερώτηση.Τα Seiko έχουν ISO ή γράφουν οτι θέλουν?

Τα ISO είναι ουσιαστικά μια καταγραφή διαδικασιών για να θεωρηθεί ένα προιόν ή υπηρεσία οτι έχει ακολουθεί κάποια στάνταρ ποιότητας πχ στην περίπτωσή μας ένα ρολόι πιστοποιημένος δύτης.

Για παραγωγική διαδικασία ή παροχή υπηρεσίας υπάρχουν εταιρίες πιστοποίησης,για εταιρίες παραγωγής ρολογιών δεν ξέρω εαν υπάρχει φορέας που ελέγχει εαν οι εταιρίες λένε αλήθεια ή ψέμματα.Να σου πω την ταπεινή μου άποψη δεν νομίζω.

Για κάποιες εταιρίες είναι σημαντικό το ISO καθώς χωρίς αυτά τα στάνταρ δεν μπορούν να λειτουργήσουν.Στην περίπτωσή μας δεν νομίζω να ισχύει αυτό.

Πιστεύω οτι τα ISO έχουν χάσει την αίγλη που είχαν παλιά καθώς συχνά ακολουθούνται μόνο στα χαρτιά.

οσα seiko εχουν το τσουναμι στο πίσω καπακι ειναι iso.
ναι το monster ειναι iso . τα 5 τα περισσοτερα δεν ειναι ετσι και αλιως ομως ειναι 100 μετρα
δεν νομιζω οτι ειναι κολπο για τις πωλησεις αφου παλι υπαρχουν ακριβοτερα seiko που δεν εχουν iso.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Ιούλιος 13, 2011, 12:48:58 μμ »

οσα seiko εχουν το τσουναμι στο πίσω καπακι ειναι iso.
ναι το monster ειναι iso . τα 5 τα περισσοτερα δεν ειναι ετσι και αλιως ομως ειναι 100 μετρα
δεν νομιζω οτι ειναι κολπο για τις πωλησεις αφου παλι υπαρχουν ακριβοτερα seiko που δεν εχουν iso.

Μεγάλη ιστορία...εκτός από τα ISO υπάρχει το γερμανικό DIN και κάποια αντίστοιχα γιαπωνέζικα στανταρντς τα οποία έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιο και αν ακολουθεί η εταιρία.

Το να αναγράφει Diver's ή Scuba ή να έχει τσουνάμι για μένα δεν μου λέει πολλά ούτε και είναι κριτήριο επιλογής αρκεί να αναγράφεται οτι το ρολόι είναι πχ 200m

Αυτό μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου δηλαδή μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα πάει στα 200m βάθος με ένα πιστοποιημένο δύτη και ένα καταδυτικό χωρίς πιστοποίηση και γυρνώντας μου βρει τις διαφορές των δύο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:03:34 μμ »
Η στεγανότητα σε μεγάλο βάθος δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας πιστοποίησης. Το lume, η αντοχή της μπαρέτας (δείτε πόσο χοντρές έχει το monster) η αντοχή του λουριού - μπρασελέ, η αντοχή σε μεταβολές θερμοκρασίας (αν θυμάστε το video skx007 από το βράσιμο στην κατάψυξη) είναι επίσης μερικά πράγματα απαραίτητα για πιστοποίηση καταδυτικού.
Στη Wiki λέει ότι δοκιμάζονται τα ρολόγια πριν τη πιστοποίηση σε κάποια τεστ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #83 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:07:38 μμ »
επειδη αρκετοι την πατησαν με διαφορα ρολογια που ελεγαν 1000m κλπ γιαυτο πρεπει να δινουμε βαση στα iso. τωρα εαν εσυ αγοραζεις μα καποια αλλα κριτηρια δικαιομασου. προτιμω να τιμησω μια μαρκα που κανει ερευνα δαπανα χρημα και χρονο για να βγαλει ενα ρολοι στην παραγωγη , να το περασει απο καποιες πιστωποιησεις ( δεν με ενδιαφερει ποιες) ωστε να μου αποδειξει οτι μπορει να κανει συτα που υποσχετε απο μια μαρκα που απλα θα κανει μια εκτύπωση στο καντραν.
το skx που εχω εγω ειναι iso diver και ψαχνωντας να δω ποως μπορω να το καταλαβω διαβασα πως η seiko ξεχωριζει ετσι τα ρολογια της. και μιλαμε για ενα ρολοι που σε torture test παγωσε για 24 ωρες θαρμανθηκα για δυο ωρες και στην συνεχεια αντεξε πιεση 300 μετρων ενω αναγραφει 200. οποτε για ΕΜΕΝΑ αποτελει κριτηριο επιλογης το εαν καποιο ρολοι μπορει να αποδειξει αυτα που υποσχεται
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:15:27 μμ »
Νομίζω πάντως πως τα 1000άρια ενυδρεία δε προέρχονται από παραδοσιακές εταιρείες. Είναι από κάποιες εταιρείες - σελίδα στο internet.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:21:22 μμ »
Το να έχει κάποιο καταδυτικό ρολόι ISO ή κάποια άλλη πιστοποίηση είναι καλό. Πάντως το θέμα ISO είναι μεγάλο και με πολλές πτυχές. Όπως και να 'χει δεν αποτελεί πανάκεια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:22:14 μμ »
ναι κωστα ετσι ειναι.. καταλαβες αμεσως για ποιες ελεγα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:23:39 μμ »
Το να έχει κάποιο καταδυτικό ρολόι ISO ή κάποια άλλη πιστοποίηση είναι καλό. Πάντως το θέμα ISO είναι μεγάλο και με πολλές πτυχές. Όπως και να 'χει δεν αποτελεί πανάκεια.

Λες αυτό που θέλω να πω με άλλα λόγια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:27:23 μμ »
Όσο υπεισέρχεται ανθρώπινος παράγοντας δεν υπάρχει τέλειο προϊόν και διαδικασία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #89 στις: Ιούλιος 13, 2011, 13:31:41 μμ »
φιλε bb συμφωνω δεν υπαρχει τελειο προιον. το θεμα ειναι οτι εαν δεν υπαρχει καποια πιστωποιηση η αποδειξη οτι το προιον κανει αυτο που λεει πως μπορεις να εισαι σιγουρος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions