0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 02, 2019, 00:01:59 πμΠαράθεση από: sub50 στις Αύγουστος 01, 2019, 23:37:04 μμΟ Γιώργος παιδιά, από την ώρα που έμαθε για Σουηδία, έχει πάθει παράκρουση!!! Δεν ξέρω τι να φανταστώ. Μήπως αποσκοπεί κάπου? Μπααα Τώρα πια, είναι αργά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Αλλά έχω ιστορία να σου πώ όταν συναντηθούμε Και όταν δεν είμαι μέσα, ή κοντά στο νερό, αυτό είναι το ρολόι μου. Να' ναι καλά ο Χάρης. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο dress-watch και δύσeureto. Kilklofori στην Ελλάδα;
Παράθεση από: sub50 στις Αύγουστος 01, 2019, 23:37:04 μμΟ Γιώργος παιδιά, από την ώρα που έμαθε για Σουηδία, έχει πάθει παράκρουση!!! Δεν ξέρω τι να φανταστώ. Μήπως αποσκοπεί κάπου? Μπααα Τώρα πια, είναι αργά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Αλλά έχω ιστορία να σου πώ όταν συναντηθούμε Και όταν δεν είμαι μέσα, ή κοντά στο νερό, αυτό είναι το ρολόι μου. Να' ναι καλά ο Χάρης. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ο Γιώργος παιδιά, από την ώρα που έμαθε για Σουηδία, έχει πάθει παράκρουση!!! Δεν ξέρω τι να φανταστώ. Μήπως αποσκοπεί κάπου? Μπααα
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Αύγουστος 02, 2019, 00:08:01 πμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 02, 2019, 00:01:59 πμΠαράθεση από: sub50 στις Αύγουστος 01, 2019, 23:37:04 μμΟ Γιώργος παιδιά, από την ώρα που έμαθε για Σουηδία, έχει πάθει παράκρουση!!! Δεν ξέρω τι να φανταστώ. Μήπως αποσκοπεί κάπου? Μπααα Τώρα πια, είναι αργά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Αλλά έχω ιστορία να σου πώ όταν συναντηθούμε Και όταν δεν είμαι μέσα, ή κοντά στο νερό, αυτό είναι το ρολόι μου. Να' ναι καλά ο Χάρης. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο dress-watch και δύσeureto. Kilklofori στην Ελλάδα;Μου το αγόρασε φίλος από αυτό το φόρουμ. Καταδυτικό είχαμε συμφωνήσει, αυτό μου έφερε Αλλά είναι τόσο καλό, που δεν το βγάζω. Τι εννοείς δυσεύρετο ?
Παράθεση από: kooface στις Αύγουστος 01, 2019, 23:16:14 μμΠαράθεση από: The_Time_Styler στις Ιούλιος 31, 2019, 23:48:50 μμ-To veo ”Seiko Great Shark Turtle” Πραγματικά polu cool ρολόι.1. Φοβερή πρωτοβουλία για perivalontikous σκοπούς μεταξύ του ιδρύματος Cousteau kai Seiko.2. Εξαιρετικός συνδυασμός bezelring σε χρώματα batman και το θέμα leukos καρχαρίαs μαζί.3. To dial med oles tis leptomeries του είναι η τέχνη.Δεν το θυμάμαι Βασίλη,απλά διάβασα αυτό.παιδιά, λυπάμαι που δεν γράφω πάντα με ελληνικά γράμματα. Σέβομαι τόσο τη γλώσσα όσο και τους κανόνες του φόρουμ. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω πρόσβαση σε ένα σύστημα στο οποίο μπορώ να γράψω στα ελληνικά επειδή κατοικώ στη Σουηδία. Αλλά σύντομα θα βρω μια λύση.-όταν γράφω στα ελληνικά γράφω πρώτα σουηδικά στο google translate και στη συνέχεια μεταφράζω στα ελληνικά. πολύ χρονοβόρα.
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Ιούλιος 31, 2019, 23:48:50 μμ-To veo ”Seiko Great Shark Turtle” Πραγματικά polu cool ρολόι.1. Φοβερή πρωτοβουλία για perivalontikous σκοπούς μεταξύ του ιδρύματος Cousteau kai Seiko.2. Εξαιρετικός συνδυασμός bezelring σε χρώματα batman και το θέμα leukos καρχαρίαs μαζί.3. To dial med oles tis leptomeries του είναι η τέχνη.Δεν το θυμάμαι Βασίλη,απλά διάβασα αυτό.
-To veo ”Seiko Great Shark Turtle” Πραγματικά polu cool ρολόι.1. Φοβερή πρωτοβουλία για perivalontikous σκοπούς μεταξύ του ιδρύματος Cousteau kai Seiko.2. Εξαιρετικός συνδυασμός bezelring σε χρώματα batman και το θέμα leukos καρχαρίαs μαζί.3. To dial med oles tis leptomeries του είναι η τέχνη.
-φρέσκα wristshots made in Japan!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
-φρέσκα wristshots made in Japan!
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Αύγουστος 07, 2019, 16:14:26 μμ-φρέσκα wristshots made in Japan!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ώρες καλές να δείχνει πάντα!Αν δεν σε μπερδεύω από το ebay δεν το πήρες? Πλήρωσες τελωνείο?Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.