0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ειπαμε στον τεχνικο,μπορει να εχει να κανει με την πλατφορμα,προσπαθησε ο ανθρωποςολο παραπονα ακουω,το φορουμ σας αρεσει ή να το κλεισουμε?
Καλό είναι. Άστο.
Ζηλεψα κ το 'βγαλα απο την αποθηκη
........πολυ ΠΑΣΟΚ,αυτη η φωτο
26-1, Ginza 1-Chome, Chuo-ku, Tokyo 104-8118
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 12, 2017, 20:44:24 μμ26-1, Ginza 1-Chome, Chuo-ku, Tokyo 104-8118Βρε είμαστε γείτονες! Είμαι στο 27-1!!!
http://www.seikowatches.com/press_release/2017/RLS1711_01/index.htmlPresage launches two new designs, inspired by Tokyo’s best cocktails.The Sakura Hubuki cocktail expresses the beauty of cherry blossom in the spring breeze.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είχα την τύχη να το φορέσω στον καρπό μου πέρσι,αφού έχει ένα κομμάτι σε nos κατάσταση στη συλλογή του ο eisenberg...
Το έχω ζήσει το ρολόι. Το είχε φίλος. Απλώς αναρωτήθηκα για την τιμή. Αλλά γδερνόταν μια και περίσσευε απο παντού. Και το τζαμάκι.Τότε προφανώς πούλαγε το ψηφιακό / μοντέρνο, απέναντι σε ένα κλασικό μεν, αλλά θρύλο ( ήδη από τότε ). Οπότε, η διαφορά στην τιμή, ήταν σκέτο μάρκετινγκ. Πολύ ακριβό σε σύγκριση με το Ω.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.