0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι ακριβως.Πισω εχει ο watcheszon την ουρα. Σκεψου να το πληρωσεις τωρα καραβισιο και το χειμωνα να το δεις στο Σιγκαπουριανο 350€.Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ καλη φωτο Γιωργο!! Το τερμα πανω δεξια, το πρωτο απο δεξια προς αριστερα οπως το βλεπουμε στη φωτο, ακριβως πανω απ την τελευταια μωβ εκδοση (quote Antonis), πρωτη φορα την βλεπω...
Ενταξει, μπορει να ημουν λιγακι υπερβολικος αλλα μην το δενεις κομπο και με τα 550.Καπως ετσι λεγαμε και για τη χελωνα κι εφτασε να πωλειται 190€ (η Κ).Οσο ενα skx ας πουμε.
Παράθεση από: harolagoha στις Αύγουστος 03, 2017, 11:11:46 πμΣυμφωνω, αντε μην το αγορασω τωρα καλοκαιριατικα...Κατσε να παρω μερικες αναπνοες γιατι "αναψα"!!! Γιωργο πουλα κανα φθηνο σου κομματι και παρ'το!!!!!!!! Αν δεν βγει ο 6R15-D δεν τρέχει τίποτα. Δεν ξαναπαίρνω τίποτα με τη -C
Συμφωνω, αντε μην το αγορασω τωρα καλοκαιριατικα...Κατσε να παρω μερικες αναπνοες γιατι "αναψα"!!! Γιωργο πουλα κανα φθηνο σου κομματι και παρ'το!!!!!!!!
Και εγω αποκλεισμενος ειμαι.Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2017, 14:26:03 μμΑν δεν βγει ο 6R15-D δεν τρέχει τίποτα. Δεν ξαναπαίρνω τίποτα με τη -CΓιατί, Γιώργο;
Αν δεν βγει ο 6R15-D δεν τρέχει τίποτα. Δεν ξαναπαίρνω τίποτα με τη -C
Πιστεύεις ότι φτιάχνουν μπαταριες ?Θεωρώ ότι είναι από τρίτο, έστω και με τις προδιαγραφές τους, αν και στην γνώση SEIKO είμαι ο τελευταιος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.