0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 27, 2017, 22:45:17 μμΣεξυ και χυμωδης κασα, αγκαλιαζει αισθησιακα τον καρπο και απαστραπτει τονους φωτος που το κανεις για πολυ ακριβοτερο ρολοι...Αν θα εδινα τα 800$ γι αυτο..;; Χωρις δευτερη σκεψη, ΝΑΙ..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υ.Γ: Και σιγα το misalignment που ειχε, εγω δεν ειδα κατι... Χάρη αφού το βρήκες το νταιβερ του χιλιάρικου ... Τι μας βαζεις και ψάχνουμε ρε φίλε ......!!!!!Άντε με το καλο ..... Καλες παραλαβές .....!!!!!
Σεξυ και χυμωδης κασα, αγκαλιαζει αισθησιακα τον καρπο και απαστραπτει τονους φωτος που το κανεις για πολυ ακριβοτερο ρολοι...Αν θα εδινα τα 800$ γι αυτο..;; Χωρις δευτερη σκεψη, ΝΑΙ..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υ.Γ: Και σιγα το misalignment που ειχε, εγω δεν ειδα κατι...
...Απερριψα αρκετες προτασεις ακομα κι αυτες στα 850€ ή 1200€ καθως ηθελα να κυμαινονται αυστηρα μεταξυ 950€ και 1050€...
Πάντως, η γυαλιστερή στεφάνη αφαιρεί από την "tool" και προσθέτει στην "sport-dress" αίσθηση.Η πρόσοψη (bezel+dial) μοιάζει πάρα πολύ με του SBDC027:Δύσκολο να πάρω 2 ρολόγια που μοιάζουν τόσο. Το μπλε, λοιπόν. -Θ.
Εντάξει αρρώστησα!!! Το επόμενό μου Seiko...Όταν η τιμή του πάει στα 500€ (κάπου εκεί θα κάτσει πιστεύω...) θα χτυπήσω αλύπητα!
Θέλουμε πιο δυνατά Vs,να έχει πάθη,ίντριγκες,να έχει γενικά εντάσεις
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 28, 2017, 00:36:53 πμΘέλουμε πιο δυνατά Vs,να έχει πάθη,ίντριγκες,να έχει γενικά εντάσειςκατάλαβα. Να παίζουν ΑΡ με πατέκ και να κερδίζουν τα Tudor..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.