Επειδη το site τους το ξερω καλυτερα και απ την παλαμη μου μπορω να σου πω οτι ειναι απ'τα χειροτερα που εχω δει..Πολυ προβληματικο, κανουν προσπαθειες να το εκςυγχρονισουν αλλα το κανουν αργοκινητο ενω τρωει χοντρα λαγκαρισματα, τους εχω στειλει 100 φορες μειλ να διορθωσουν τα λανθασμενα specs στην προβολη των ρολογιων τους και μου εχουν απαντησει και στα 100 ευχαριστωντας με αλλα ποτε δεν τα διορθωνουν

, και το χειροτερο ειναι η νωχελικη επικοινωνια με τους προμηθευτες τους καθως δεν υπαρχει παντοτε σαφης εικονα του stock αποθεματος τους...Πχ την στιγμη που παραγγελνα το citizen ny-0040-09w εδειχνε stock: 8 κομματια αλλα αφου και το παρηγγειλα μου εστειλαν εσπευσμενα μνμα οτι ειναι το τελευταιο κομματι τους και δεν εχουν manual..Τους απαντησα να μην μου το στειλουν προφασιζομενος την υπονοια οτι το ρολοι ειναι επιστροφη απο προηγουμενη αγορα αλλα αυτοι πριν ακομα τους απαντησω το εστειλαν και απολογουμενοι μου αφαιρεσαν 5$...Βεβαιως και δεν τιθεται θεμα περι μη γνησιοτητας των προιοντων τους απλα δουλευουν "αρπα-κολλα" ..Παντως οι κριτικες τους ειναι αριστες πχ στο watchuseek ή οπου αλλου εχω διαβασει..Ειναι ό,τι να ναι...Εμενα παντως η αγωνια μου ειναι το προιον να ναι γνησιο και λειτουργικο και μεχρι τωρα ετσι δειχνει...
Καλη υπομονη Στελιο!!!