0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: STF στις Δεκέμβριος 20, 2016, 08:24:37 πμΠαράθεση από: κομάντο στις Δεκέμβριος 20, 2016, 06:43:58 πμSeiko padi special edition SRPA21 pepsi turtle ....Seiko 5 sports Diver Sea Urchin SNZF17 ....CITIZEN AQUALAND JP-2004 PROMASTER με μπρασελέ παρακαλώ ....Timex t2n809 ....και είμαι έτοιμος για το 3o Seiko ,όπως είιπα παραπάνω ,το SKA371 ... Να τα χαίρεσαι όλα Γιώργο, και με το καλό να πάρεις το Kinetic.Αφού είσαι λάτρης των Ιαπωνικών ρολογιών έχεις έρθει στο σωστό μέρος.Διάβασε αυτό: http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=3510.0 και περιμένουμε τις φωτογραφίες σου!Δηλαδή εμείς οι "Ελβετοί" να αποχωρήσουμε ?
Παράθεση από: κομάντο στις Δεκέμβριος 20, 2016, 06:43:58 πμSeiko padi special edition SRPA21 pepsi turtle ....Seiko 5 sports Diver Sea Urchin SNZF17 ....CITIZEN AQUALAND JP-2004 PROMASTER με μπρασελέ παρακαλώ ....Timex t2n809 ....και είμαι έτοιμος για το 3o Seiko ,όπως είιπα παραπάνω ,το SKA371 ... Να τα χαίρεσαι όλα Γιώργο, και με το καλό να πάρεις το Kinetic.Αφού είσαι λάτρης των Ιαπωνικών ρολογιών έχεις έρθει στο σωστό μέρος.Διάβασε αυτό: http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=3510.0 και περιμένουμε τις φωτογραφίες σου!
Seiko padi special edition SRPA21 pepsi turtle ....Seiko 5 sports Diver Sea Urchin SNZF17 ....CITIZEN AQUALAND JP-2004 PROMASTER με μπρασελέ παρακαλώ ....Timex t2n809 ....και είμαι έτοιμος για το 3o Seiko ,όπως είιπα παραπάνω ,το SKA371 ...
Γιώργο μου δεν ισχύει πάντοτε ή δια της ατόπου απαγωγή.Εσείς οι Ελβετοί -που συγκεκριμένα εσύ δεν είσαι "μόνον" Ελβετός- έχετε μέσα στο υπάρχον forum τα δικά σας θέματα συζήτησης. Άρα ως εκ τούτου για έναν φίλο των Ελβετικών ρολογιών, κάποιος άλλος (όχι εγώ, προς το παρόν τουλάχιστον καθώς οι γνώσεις δεν μου περισεύουν) θα μπορούσε επίσης να τον καλωσορίσει λέγοντας του πως ΚΑΙ για τα Ελβετικά ρολόγια έχει έλθει στο κατάλληλο forum.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τις φώτο τις θέλετε στο χέρι μου τα ρολόγια ή στο τραπέζι;
Τα καταφεραααα !!!
Παράθεση από: κομάντο στις Δεκέμβριος 21, 2016, 07:45:43 πμΤα καταφεραααα !!! Κομάντο και να μην τα κατάφερνες ? Δεν υπήρχε περίπτωση! "Αποστολή εξετελέσθη"Σημ. Απλώς, μεταξύ φωτογραφιών, ρίχνε και κανένα "Enter", για να χωρίζουν και να μην είναι σιδηρόδρομος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.