0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 23, 2016, 14:08:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βλεπω αναβιωση του Samurai?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μ´αρεσει, αρκετα καλο μπορω να πω!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μπα, με τιποτα, η κασα μου θυμιζει την καινουργια αφιξη του orient.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)No f@cking way...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ανεμπνευστο.. Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 23, 2016, 14:08:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μ´αρεσει, αρκετα καλο μπορω να πω!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μπα, με τιποτα, η κασα μου θυμιζει την καινουργια αφιξη του orient.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)No f@cking way...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ανεμπνευστο.. Transmitted through private SATCOM
Nαι αλλά σε στυλ τρελό καρναβάλι...Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 23, 2016, 14:08:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ καλο, αν και μου φερνει λιγο σε Tag. Κωδικος?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.