0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πιο ομορφο skx ever.Γι αυτο η φοβερη seiko αποφασισε να το βγαλει μονο για μια χρονια (1999).Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι το ενα και μοναδικο μου ρολοι.Καντραν, bezel, μπρασελε, ολα προσεγμενα.7s26 και φυσικα ολο τιτανιο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά που μπορώ να δω πόσο χάνει/κερδίζει ο μηχανισμός 4R36; Μετά από 15 μέρες ένα Seiko monster srp313 που έχω, έχει κερδίσει 5 λεπτά.
Παράθεση από: katsiletra στις Σεπτέμβριος 22, 2016, 13:29:58 μμΠαιδιά που μπορώ να δω πόσο χάνει/κερδίζει ο μηχανισμός 4R36; Μετά από 15 μέρες ένα Seiko monster srp313 που έχω, έχει κερδίσει 5 λεπτά.Seiko rules λεμε....Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jim teo στις Σεπτέμβριος 22, 2016, 14:19:36 μμΠαράθεση από: katsiletra στις Σεπτέμβριος 22, 2016, 13:29:58 μμΠαιδιά που μπορώ να δω πόσο χάνει/κερδίζει ο μηχανισμός 4R36; Μετά από 15 μέρες ένα Seiko monster srp313 που έχω, έχει κερδίσει 5 λεπτά.Seiko rules λεμε....Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο βάζω με την κορώνα πάνω συνήθως.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.