0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω ποια η άποψη σας,εγώ έχω γίνει πολύ μίνιμαλ στις επιλογές μου πλέον...Τα nato-perlon-καμβάδες και λοιποί συγγενείς,-ποτέ σε dress ρολόγια -ποτέ σε ακριβά γενικώς -(με ελάχιστες εξαιρέσεις),το φθηνό υλικό παρέα με το ακριβό υλικό- φινίρισμα ρίχνει το μέσο όρο... -σε divers πολύ επιλεκτικά-σε military ναιΚαταλαβαίνω και κατανοώ οτι οι επιλογή λουριών και οι αλλαγές ανανεώνουν το ενδιαφέρον και σε κρατούν ζεστό όταν δεν αγοράζεις ρολόγια,αλλά υπάρχει κι ένα limit σ όλο αυτό....Ουφ!!Τα πα και ξαλάφωρσα.
Παράθεση από: nicholas.d στις Φεβρουάριος 11, 2016, 17:31:30 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 11, 2016, 15:48:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θεϊκό...Το νατο το ρίχνει πολύ...+1
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 11, 2016, 15:48:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θεϊκό...Το νατο το ρίχνει πολύ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Φεβρουάριος 11, 2016, 18:22:56 μμΠαράθεση από: nicholas.d στις Φεβρουάριος 11, 2016, 17:31:30 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 11, 2016, 15:48:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θεϊκό...Το νατο το ρίχνει πολύ...+1Το νατο του πηγαινει απιστευτα πολυ.Το προβλημα του ρολογιου ειναι η υπερβολικη του γυαλαδα.Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο.
Παράθεση από: IronHawk στις Φεβρουάριος 10, 2016, 23:17:40 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 10, 2016, 13:32:01 μμsnzh53 το ρολόι.Αντώνη αυτό δεν είναι που το κάνουν και mod σε fifty five;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ναι...προσπαθουν να καταστρεψουν το ρολογακι με διαφορες μοντιφες αλλα ειναι πανεμορφο οπως ειναι!Sent from private sat connection...
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 10, 2016, 13:32:01 μμsnzh53 το ρολόι.Αντώνη αυτό δεν είναι που το κάνουν και mod σε fifty five;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
snzh53 το ρολόι.
Seiko 6602-8050(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ μ'αρέσει αυτό το 5αρακι!SRP263
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.