0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 25, 2015, 19:26:19 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 25, 2015, 19:19:52 μμΕμένα μου αρέσουν!Αλλά όχι τόσο ώστε να με πάνε ταμείο...Αυτό που με πάει άνετα ταμείο είναι το Αναμενόμενο...μην μεινει αναμενομενο,ελπιζουμεgeorge_ το εχεις παρει πολύ ζεστα βλέπω ψηνεσαι για αγορα δηλαδή, αν κυκλοφορήσει?
Παράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 25, 2015, 19:19:52 μμΕμένα μου αρέσουν!Αλλά όχι τόσο ώστε να με πάνε ταμείο...Αυτό που με πάει άνετα ταμείο είναι το Αναμενόμενο...μην μεινει αναμενομενο,ελπιζουμε
Εμένα μου αρέσουν!Αλλά όχι τόσο ώστε να με πάνε ταμείο...Αυτό που με πάει άνετα ταμείο είναι το Αναμενόμενο...
Το ερώτημα τελικα,αν έρθει το αναμενόμενο,είναι ποιος ΔΕΝ θα πάρει....
Κι εγώ...Αμα δώσω λεφτά για ρολόι μέσα στους προσεχείς 5-6 μήνες δε θα έχω πού να μείνω...Εκτος κι αν σπρώξω τίποτα (αν και δεν έχω κάτι γα πούλημα...).
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 25, 2015, 19:38:59 μμΚι εγώ...Αμα δώσω λεφτά για ρολόι μέσα στους προσεχείς 5-6 μήνες δε θα έχω πού να μείνω...Εκτος κι αν σπρώξω τίποτα (αν και δεν έχω κάτι γα πούλημα...).συμπάσχω....Πάντως μεγάλη μπουκιά φάτε,μεγάλη κουβέντα μη λέτε γιατί είμαστε για τα σίδερα γενικώς όλοι μας....
Παράθεση από: Petros1 στις Οκτώβριος 25, 2015, 19:45:19 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 25, 2015, 19:38:59 μμΚι εγώ...Αμα δώσω λεφτά για ρολόι μέσα στους προσεχείς 5-6 μήνες δε θα έχω πού να μείνω...Εκτος κι αν σπρώξω τίποτα (αν και δεν έχω κάτι γα πούλημα...).συμπάσχω....Πάντως μεγάλη μπουκιά φάτε,μεγάλη κουβέντα μη λέτε γιατί είμαστε για τα σίδερα γενικώς όλοι μας.... στα 260 περιπου ειναι καλα,αν ειναι πιο ακριβο?
στα 260 περιπου ειναι καλα,αν ειναι πιο ακριβο?
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 25, 2015, 20:19:54 μμστα 260 περιπου ειναι καλα,αν ειναι πιο ακριβο?Αν κανει 300 μη παρεις
μιλαω για 400+
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.