Αποστολέας Θέμα: Seiko  (Αναγνώστηκε 1989673 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Petros1

• Επισκέπτης
Απ: Seiko
« Απάντηση #8295 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 15:21:34 μμ »
Και ειδικά για τους τόνους να πούμε ότι δεν είναι μεγάλα λόγω μόδας των τελευταίων ετών,αλλά έτσι σχεδιάστηκαν από τη δεκαετία του ´70 με το ίδιο μέγεθος αν όχι μεγαλύτερα.Φανταστειτε κάποιον το ´75 με τόνο στον καρπό.
Είναι όμως θωρηκτα,χιλιάρι λέει η Seiko κι έχουν τα 4.000m για πλάκα!
Πολύ σημαντικό αυτό ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8296 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 15:46:32 μμ »
Και ειδικά για τους τόνους να πούμε ότι δεν είναι μεγάλα λόγω μόδας των τελευταίων ετών,αλλά έτσι σχεδιάστηκαν από τη δεκαετία του ´70 με το ίδιο μέγεθος αν όχι μεγαλύτερα.Φανταστειτε κάποιον το ´75 με τόνο στον καρπό.
Είναι όμως θωρηκτα,χιλιάρι λέει η Seiko κι έχουν τα 4.000m για πλάκα!

Σχεδιάστηκαν ως επαγγελματικά εργαλεία για συγκεκριμένη χρήση, όχι για να τα φοράμε στην έξοδό μας ή στη δουλειά γραφείου.

Νομιζω αν αγαπας ενα ρολοι και σου αρεσει,δεν υπαρχει ''δυσκολοφορετο''.Σε τί να σε δυσκολεψει δλδ,στην οδηγηση?  ;D

Και αυτή είναι μια πολύ σωστή άποψη. Να φοράμε κάτι που απλά να χαιρόμαστε και να το θαυμάζουμε εμεις και όχι οι άλλοι στο χέρι μας. Και ενώ είναι τόσο μεγάλο προσωπικά θα μπορούσα άνετα να το  φανταστώ στο χέρι μου. Απο τα πιο τέλεια κατασκευασμένο Ρολόγια που έχω δει. Μιλάμε για τον αυτόματο μαύρο τόνο.... Να το χαίρεσαι φίλε ;)

Φορέστε ότι θέλετε.
Είναι εφάμιλλο σαν να εμφανιστείτε σε καφετέρια με στολή δύτη και βατραχοπέδιλα ;D

πχ. Ο Στάθης Ψάλτης αγαπούσε να φοράει τη στολή της μοτοσυκλέτας  :)

Από τα ρολόγια που υπήρχαν στο βίντεο πάντως, ο μαύρος τόνος (λόγω χρώματος, που κρύβει τον όγκο)
και το ΜΜ300 είναι τα μόνα που μπορούν να φορεθούν ικανοποιητικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #8297 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 15:49:40 μμ »

αλλαξες κομμα?!αχλαε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8298 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 16:06:00 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8299 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 21:02:57 μμ »

Σχεδιάστηκαν ως επαγγελματικά εργαλεία για συγκεκριμένη χρήση, όχι για να τα φοράμε στην έξοδό μας ή στη δουλειά γραφείου.

Αν περιμενε η Seiko να αγοραζουν τους τονους μονο οι επαγγελματιες δυτες κορεσμου,τα πιασε τα λεφτα της.

Αρα και τα Land Rover,τα Land Cruiser ή τα Supercar που εχουν υπερ-υψηλες επιδοσεις στον τομεα τους δεν θα πρεπε να πωλουνται σε οποιον τα θελει αλλα σε οποιον τα χρειαζεται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8300 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 21:04:23 μμ »

Αρα και τα Land Rover,τα Land Cruiser ή τα Supercar που εχουν υπερ-υψηλες επιδοσεις στον τομεα τους δεν θα πρεπε να πωλουνται σε οποιον τα θελει αλλα σε οποιον τα χρειαζεται.
Εγώ συμφωνώ. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8301 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 21:04:58 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8303 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 21:08:47 μμ »
Εγω ειμαι καπου στη μεση.
Ο καθενας φοραει ο,τι γουσταρει.
Κι εμεις το κρινουμε θετικα η αρνητικα αναλογα με τα δικα μας (σημερινα) γουστα.
Λογικη δεν υπαρχει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8304 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 21:09:39 μμ »
Εννοείται ότι ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει, αλλά υπάρχουν και οι επιπτώσεις  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8305 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 22:09:06 μμ »
Εγω ειμαι καπου στη μεση.
Ο καθενας φοραει ο,τι γουσταρει.
Κι εμεις το κρινουμε θετικα η αρνητικα αναλογα με τα δικα μας (σημερινα) γουστα.
Λογικη δεν υπαρχει.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8306 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 22:13:56 μμ »
Εννοείται ότι ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει, αλλά υπάρχουν και οι επιπτώσεις ;D
οι οποίες συνήθως προκύπτουν όταν κάποιος ΔΕΝ αγοράζει αυτό που πραγματικά τραβάει η όρεξη και το γούστο του...και απλά επηρεάζεται από απόψεις και γούστα άλλων...μέσα απο φόρουμ...μέσα απο παρέες....και μετά καταλαβαίνει οτι φοράει κάτι..το οποίο το γουστάρουν όλοι οι άλλοι εκτός απο αυτόν τον ίδιο...
Γι' αυτό και έχω ξαναπεί..το φόρουμ δεν είναι για να διαμορφώνει απόψεις...είναι για να ενισχύσει και να δίνει έξτρα πληροφορίες στα προσωπικά θέλω του καθενός...  ;) και εδώ κολλάνε κάτι αντιλήψεις του τύπου ...για τον π....τσο  το ρολόι.....τι μ@λ@κί@ πήρες....στροφή στην ποιότητα...ξανακύλησες ...ή respect...ρολογάρα...σοβαρή εταιρεία...ΟΧΙ..ο καθένας...έχει άλλα στάνταρ..και άλλες εικόνες..και άλλα θέλω..ας μπει..ας ρωτήσει ..ας διαβάσει ..και ας αγοράσει ότι του γουστάρει..ΟΧΙ για να κάνει την μόστρα του εδώ μέσα και εκεί έξω..αλλά για να κάνει μόστρα στα δικά του θέλω  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8307 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 22:14:45 μμ »
Ο καθένας ας φορα όποιο seiko του αρεσει....!

Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8308 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 22:39:52 μμ »
Λογικη δεν υπαρχει.
Απ τα πιο σωστά ποστ που χω διαβάσει...Αυτό δε το"σημερινά" που έβαλες,έχει μεγάλη σημασία,γιατί στο πέρασμα των ετών και μεγαλώνοντας έχω αλλάξει γούστα αρκετές φορές στα ρολόγια...Και σε άλλα,αλλά κυρίως στα ρολόγια....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8309 στις: Οκτώβριος 10, 2015, 22:43:07 μμ »
Εννοείται ότι ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει, αλλά υπάρχουν και οι επιπτώσεις ;D
οι οποίες συνήθως προκύπτουν όταν κάποιος ΔΕΝ αγοράζει αυτό που πραγματικά τραβάει η όρεξη και το γούστο του...και απλά επηρεάζεται από απόψεις και γούστα άλλων...μέσα απο φόρουμ...μέσα απο παρέες....και μετά καταλαβαίνει οτι φοράει κάτι..το οποίο το γουστάρουν όλοι οι άλλοι εκτός απο αυτόν τον ίδιο...
Γι' αυτό και έχω ξαναπεί..το φόρουμ δεν είναι για να διαμορφώνει απόψεις...είναι για να ενισχύσει και να δίνει έξτρα πληροφορίες στα προσωπικά θέλω του καθενός...  ;) και εδώ κολλάνε κάτι αντιλήψεις του τύπου ...για τον π....τσο  το ρολόι.....τι μ@λ@κί@ πήρες....στροφή στην ποιότητα...ξανακύλησες ...ή respect...ρολογάρα...σοβαρή εταιρεία...ΟΧΙ..ο καθένας...έχει άλλα στάνταρ..και άλλες εικόνες..και άλλα θέλω..ας μπει..ας ρωτήσει ..ας διαβάσει ..και ας αγοράσει ότι του γουστάρει..ΟΧΙ για να κάνει την μόστρα του εδώ μέσα και εκεί έξω..αλλά για να κάνει μόστρα στα δικά του θέλω  ;)

Αψογη τοποθετηση.

Εχω κι εγω αγορασει στο παρελθον ρολογια,που οχι οτι δε μου αρεσαν φυσικα,απλα ηταν/ειναι must have των φορουμ.Αποτελεσμα,μερικα χρονια αργοτερα τα πουλησα για να ακολουθησω την ''αληθινη κλιση μου''  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions