0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργο η καψούρα μου από τη doxa είναι το turquoise numa, αλλά με περιορισμένη έκδοση 50 κομματιών και ισοτιμία αίσχος 1 €/$, ή στρέφεσαι προς μεταχειρισμένα ή κοιτάς soxa!
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 17, 2015, 17:22:12 μμΓιώργο η καψούρα μου από τη doxa είναι το turquoise numa, αλλά με περιορισμένη έκδοση 50 κομματιών και ισοτιμία αίσχος 1 €/$, ή στρέφεσαι προς μεταχειρισμένα ή κοιτάς soxa! αυτο ρωτησα,πας για μοντιφα?
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 17, 2015, 17:26:05 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 17, 2015, 17:22:12 μμΓιώργο η καψούρα μου από τη doxa είναι το turquoise numa, αλλά με περιορισμένη έκδοση 50 κομματιών και ισοτιμία αίσχος 1 €/$, ή στρέφεσαι προς μεταχειρισμένα ή κοιτάς soxa! αυτο ρωτησα,πας για μοντιφα?Το σκέφτομαι...πάντως σίγουρα όχι στο εγγύς μέλλον!
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 17, 2015, 17:28:37 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 17, 2015, 17:26:05 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 17, 2015, 17:22:12 μμΓιώργο η καψούρα μου από τη doxa είναι το turquoise numa, αλλά με περιορισμένη έκδοση 50 κομματιών και ισοτιμία αίσχος 1 €/$, ή στρέφεσαι προς μεταχειρισμένα ή κοιτάς soxa! αυτο ρωτησα,πας για μοντιφα?Το σκέφτομαι...πάντως σίγουρα όχι στο εγγύς μέλλον! δεν ειναι φτηνο το κουστουμι
Γιατί το numa μόνο σε φωτό θα το βλέπω! Πέρα από την πλάκα, αν το κοστουμάκι είναι berto lucci κλπ δεν το σκέφτομαι καν! Θα το ψάξω λίγο στο wus..
Γενικά είσαι κατά των mod; Εγώ ειδικά σε φθηνά μοντέλα, μ' αρέσει να βλέπω διάφορες μοντίφες! Σπάνε τη ρουτίνα!
Ναι, εδώ έχεις δίκιο ξεκάθαρα...θα προτιμούσα με κλειστά μάτια το 057 από μία μοντίφα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.