0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ερωτευτηκα!!! να ειχα και τα χρηματα!!!χαχαχααληθεια ποσο περιπου να κοστιζει?3000-4000?
μια φώτο για να συγκρίνεται μεγέθη ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Απρίλιος 19, 2015, 17:26:46 μμμια φώτο για να συγκρίνεται μεγέθη ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)υπάρχει κάποιος λόγος σύγκρισης;
Παράθεση από: Actorius στις Απρίλιος 15, 2015, 13:09:26 μμτελικά μου αρέσει πολύ να τα βλέπω, αλλά όχι να τα φοράω
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 19, 2015, 17:29:15 μμΠαράθεση από: Actorius στις Απρίλιος 15, 2015, 13:09:26 μμτελικά μου αρέσει πολύ να τα βλέπω, αλλά όχι να τα φοράωτα ίδια και εγώ ... Χάρη δεν έχουμε ωριμάσει ωρολογιακά ... περνάμε την εφηβεία ακόμα ....
Δεν ξερω αν ειναι θεμα ωριμανσης παιδια,ειναι γεγονος οτι τα βινταζ σε πολλους αρεσουν αλλα λιγοι ασχολουνται,ειναι κατι που απαιτει περισσοτερα απ'οτι η αγορα ενος καινουριου ρολογιου και αυτο ισως αποθαρρυνει πολλους.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.