0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαγγέλη αυτό που είπες είναι το τρίτο αδερφέ!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 06, 2015, 19:24:25 μμΒαγγέλη αυτό που είπες είναι το τρίτο αδερφέ!Ορίστε Seiko SNDD93
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά .......Γιωργος
βγαίνει και για Ολυμπιακούς!! (ψάξε και θα δεις)
Το καλοκαιρακι θα το εχω στα χερια μου(θα το φερει φιλος απο Αμερικη). 117 δολαρια απο Amazon(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 06, 2015, 20:15:20 μμΤο καλοκαιρακι θα το εχω στα χερια μου(θα το φερει φιλος απο Αμερικη). 117 δολαρια απο Amazon(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στέλιο μακάρι να το αποκτήσεις.Στις φωτό φαίνεται πολύ όμορφο, αν και έχω 2 ενστάσεις.1) πρέπει να είναι πολύ μεγάλο2) πρέπει να γυαλίζει πολύ
Το λουράκι νομίζω ότι δεν του πάει καθόλου
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 06, 2015, 20:18:17 μμΤο λουράκι νομίζω ότι δεν του πάει καθόλου Ισως το παρω μαυρο. Παντως σιγουρα αυτο το στυλ. Τι δεν σου αρεσει; Το χρωμα η το στυλ?Vintage racing style θελω να του δωσωSent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.