0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε θα μα κα...ς βραδιάτικα;Ένα κλικ πριν την παραγγελία είμαι!!!
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:25:14 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:23:55 μμγια πειτε!!! beater tool τι ειναι?!!!??Αμα δεν ξερεις αγγλικα, τι τα θες τα εξωτερικα? πες μου δασκαλε...
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:23:55 μμγια πειτε!!! beater tool τι ειναι?!!!??Αμα δεν ξερεις αγγλικα, τι τα θες τα εξωτερικα?
για πειτε!!! beater tool τι ειναι?!!!??
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:26:22 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:25:14 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:23:55 μμγια πειτε!!! beater tool τι ειναι?!!!??Αμα δεν ξερεις αγγλικα, τι τα θες τα εξωτερικα? πες μου δασκαλε... δεν ξερει και κανει την παπια...
Κάποιος άλλος με μουν κάνει την πάπια κάτι μέρες τώρα...Που θα τό βαζε και στο γάμο...
Παράθεση από: Vagelis στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:31:39 μμΚάποιος άλλος με μουν κάνει την πάπια κάτι μέρες τώρα...Που θα τό βαζε και στο γάμο... καταρχειν δε το εβαλα το εδωσα στον αδερφο μου γιατι ηταν κουμπαρος... εχω παρα πολλες φωτογραφιες και θα ανεβασω δεσμευομαι οταν βγει γιατι της εχει στην καμερα και γω δεν ασχολουμαι! αλλα θα το πιστεψετε οτι οταν μου εσκασε το μειλ για δουλεια εξω εχω βγει απο τα νερα μου το σκεφτομαι συνεχεια... ακομα και πριν κοιμηθω...
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:33:48 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 23:31:39 μμΚάποιος άλλος με μουν κάνει την πάπια κάτι μέρες τώρα...Που θα τό βαζε και στο γάμο... καταρχειν δε το εβαλα το εδωσα στον αδερφο μου γιατι ηταν κουμπαρος... εχω παρα πολλες φωτογραφιες και θα ανεβασω δεσμευομαι οταν βγει γιατι της εχει στην καμερα και γω δεν ασχολουμαι! αλλα θα το πιστεψετε οτι οταν μου εσκασε το μειλ για δουλεια εξω εχω βγει απο τα νερα μου το σκεφτομαι συνεχεια... ακομα και πριν κοιμηθω... Tι εννοείς? Όταν εμφανίσεις το φιλμ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.