0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απιστευτα ωραιο το ΜΜ, ετσι να το αφησεις!!
Α ρε Χάρη τον μακρύ το δρόμο πήρες για να φτάσεις στα λόγια μου!Αφού σου είπα ΜΜ300 + Isofrane = πλασμένοι ο ένας γιατον άλλο! Πλάκα πλάκα, πως σου φαίνεται υο isofrane στο δικό μου?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Συγγνώμη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε......... isofrane στο MM300 με τις δικές του μπαρέτες (ακούς Στράτο;) και ένα καινούργιο στο....κάτι από SUMO.
Ρολογαρα το ΜΜ, δεν ξερω γιατι ενω ειμαι φαν των απανταχου λουριων το συγκεκριμενο ρολοι ειναι απο τα λιγα που μου αρεσουν μονο με μπρασελε.
Παράθεση από: cupra73 στις Ιούλιος 08, 2014, 12:28:20 μμΡολογαρα το ΜΜ, δεν ξερω γιατι ενω ειμαι φαν των απανταχου λουριων το συγκεκριμενο ρολοι ειναι απο τα λιγα που μου αρεσουν μονο με μπρασελε.Δειχνει ωραια με το μπρασελε,ομως επειδη σαν ρολοι ειναι ''top heavy'' μπορει σε μερικους να μην συγκρατει ιδανικα το ρολοι στον καρπο,αυτο πχ συμβαινει με εμενα.Το προτιμω με το μαμισιο rubber του,αλλωστε και οι προγονοι του-6215 & 6159- μονο με λουρακι εβγαιναν.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.