0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μόνο το μέγεθος με προβληματίζει κατά τ'άλλα το βρίσκω υπέροχο!
Παράθεση από: Vagelis στις Φεβρουάριος 08, 2014, 00:38:26 πμΕμένα μόνο το μέγεθος με προβληματίζει κατά τ'άλλα το βρίσκω υπέροχο!για αυτά τα λεφτά;
για να είμαι ειλικρινής ούτε μου αρέσει και ούτε θα έδινα τόσα λέφτά ακόμα κι αν μου άρεσε..;Oπως ειπώθηκε παραπάνω με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα κανένα GS
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2014, 00:46:57 πμγια να είμαι ειλικρινής ούτε μου αρέσει και ούτε θα έδινα τόσα λέφτά ακόμα κι αν μου άρεσε..;Oπως ειπώθηκε παραπάνω με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα κανένα GSΈτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ για τα Rolex!!!
Παράθεση από: Vagelis στις Φεβρουάριος 08, 2014, 00:51:11 πμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2014, 00:46:57 πμγια να είμαι ειλικρινής ούτε μου αρέσει και ούτε θα έδινα τόσα λέφτά ακόμα κι αν μου άρεσε..;Oπως ειπώθηκε παραπάνω με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα κανένα GSΈτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ για τα Rolex!!! πώς θέλεις να σου αρέσουν τα Rolex αφού δεν έχουν quartz?
δεν είμαι αδιάβαστος....θα έπαιρνες τέτοιο Ρόλεξ; Ούτε εγώ δε θα έπαιρνα τέτοιο...μιλάμε για τα τελευταία μοντέλα βρε συ..
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2014, 01:41:53 πμΠαράθεση από: Vagelis στις Φεβρουάριος 08, 2014, 00:51:11 πμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 08, 2014, 00:46:57 πμγια να είμαι ειλικρινής ούτε μου αρέσει και ούτε θα έδινα τόσα λέφτά ακόμα κι αν μου άρεσε..;Oπως ειπώθηκε παραπάνω με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα κανένα GSΈτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ για τα Rolex!!! πώς θέλεις να σου αρέσουν τα Rolex αφού δεν έχουν quartz?.Σωστά! (Mε τη διαφορά ότι έχουν...αδιάβαστο σε βρίσκω!)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.