0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2014, 15:51:52 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 22, 2014, 15:50:32 μμευχαριστω Χαρη!εσύ τελικά είσαι πουλάκι μου ο περιβόητος φίλος του batman?ναι,εγω
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 22, 2014, 15:50:32 μμευχαριστω Χαρη!εσύ τελικά είσαι πουλάκι μου ο περιβόητος φίλος του batman?
ευχαριστω Χαρη!
μπα,η τριχα ειναι!
Εμένα μου το άφησε πιο φτηνά!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2014, 16:36:48 μμΕμένα μου το άφησε πιο φτηνά! Δύο είναι τα ενδεχόμενα, ή είσαι πιο ωραίος ή με είδε στα κυβικά μου και είπε αυτός έχει...
Παράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 22, 2014, 17:16:51 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 22, 2014, 16:36:48 μμΕμένα μου το άφησε πιο φτηνά! Δύο είναι τα ενδεχόμενα, ή είσαι πιο ωραίος ή με είδε στα κυβικά μου και είπε αυτός έχει...Ή κλάφτηκε περισσότερο...
45 ετων.....βρεθηκε χτες ξεχασμενο σε ενα συρταρι στο πατρικο μου, δουλευει εδω και 23 ωρες αψογα χωρις να εχει κανει ουτε ενα σερβις ποτε, απο εβδομαδα εχει σερβις και αλλαγη κρυσταλλου, κασα και καντραν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, τελικα οι Ιαπωνες ειναι απιστευτοι.!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
πάρα πολύ όμορφα Γιώργο!! Να τα χαίρεσαι!!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 23, 2014, 15:59:47 μμπάρα πολύ όμορφα Γιώργο!! Να τα χαίρεσαι!!Eνα ρολόι είναι Χάρη (πριν και μετά) νασαι καλά.!!!
Λιγα για τον Χαρη!! tissot δε ξερω αλλα εστειλε ρολοι ΤΣΑΜΠΑ σε ατομο που δε το ξερει καθολου... μονο και μονο επειδη ειναι καλοψυχος!!!!!!!
Ειδικά τώρα μόλις γεννήσουν τα dogo φρόντισε να του δώσεις ένα για να το δώσει σε μένα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.