0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κουρδίζει η μηχανή του
seiko magic lever
Και απο μενα τα καλοριζικα!!! φοβερο ρολοι!!!
δικιο εχεις!! απλα δε το πιστεψα στην αρχη... γιατι πιστευα οτι η επομενη σου κινηση θα ηταν ματ...με μια ρολεξαρα που θα καλυπτει ολη την οθονη του laptop μου
Παράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 19, 2014, 21:47:07 μμδικιο εχεις!! απλα δε το πιστεψα στην αρχη... γιατι πιστευα οτι η επομενη σου κινηση θα ηταν ματ...με μια ρολεξαρα που θα καλυπτει ολη την οθονη του laptop μου 1) με χρωστάς ακόμη ένα <<με γειά!>>2) Γιατί υποβαθμίζεις τις επιλογές μου; Δηλαδή μόνο τα R είναι ρολογάρες;Κώστα βοήθεια!!!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 19, 2014, 21:49:46 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 19, 2014, 21:47:07 μμδικιο εχεις!! απλα δε το πιστεψα στην αρχη... γιατι πιστευα οτι η επομενη σου κινηση θα ηταν ματ...με μια ρολεξαρα που θα καλυπτει ολη την οθονη του laptop μου 1) με χρωστάς ακόμη ένα <<με γειά!>>2) Γιατί υποβαθμίζεις τις επιλογές μου; Δηλαδή μόνο τα R είναι ρολογάρες;Κώστα βοήθεια!!!ΜΕ ΓΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΡΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΛΟΓΑΡΑ ΣΟΥ!!!
απο δουλεια ηρθα! θα τα δω αναλυτικα αυριο και θα ξεχρεωσω! μοντελο ρωτησα πμ... δε πηρα απαντηση!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.