0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν βλεπω καποια σχεση!
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 13, 2014, 17:20:04 μμδεν βλεπω καποια σχεση!τι; το seiko srp043 και το sinn 857;;;;;
Παράθεση από: Frogman στις Ιανουάριος 12, 2014, 23:49:48 μμΑποπνέει μια νοσταλγική αίσθηση παλιού ρολογιού και πέραν τούτου, μου αρέσει το πράσινο καντράν με τις χρυσές λεπτομέρειες.τεχνολογια?
Αποπνέει μια νοσταλγική αίσθηση παλιού ρολογιού και πέραν τούτου, μου αρέσει το πράσινο καντράν με τις χρυσές λεπτομέρειες.
Παράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 13, 2014, 17:22:53 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 13, 2014, 17:20:04 μμδεν βλεπω καποια σχεση!τι; το seiko srp043 και το sinn 857;;;;;καμια ομως!
ειχα το 657,η κασα του ειναι αδιαφορη και δεν μοιαζει με το σεικο...και η σειρα 8 ειναι πολυ κοντα στην 6
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 13, 2014, 17:28:36 μμειχα το 657,η κασα του ειναι αδιαφορη και δεν μοιαζει με το σεικο...και η σειρα 8 ειναι πολυ κοντα στην 6οκ εγω μιλαω για τα αλλα δυο οχι γι αυτα... και δεν τα συγκρινα ειπα οτι εμφανισιακα ειναι αντιγραφο το ενα του αλλου...
ok παιζει να κανω λαθος... μπορεις να μου πεις για το seiko srp043 την γνωμη σου... πως το βλεπεις; ωραιο; η τιμη του αρχιζει και ανεβαινει σαν τρελη... αξιζει;
Παράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 13, 2014, 18:17:13 μμok παιζει να κανω λαθος... μπορεις να μου πεις για το seiko srp043 την γνωμη σου... πως το βλεπεις; ωραιο; η τιμη του αρχιζει και ανεβαινει σαν τρελη... αξιζει;υπαρχει νομιζω παρουσιαση και απο τον Κωνσταντινο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.