0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν σου αρεσει
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 14, 2013, 23:15:57 μμΑν σου αρεσειΗ εμφάνιση σίγουρα είναι υποκειμενική, αλλά η ποιότητα κατασκευής και η μηχανή είναι αντικειμενικά.......(το Δημήτρη δε βλέπω και ανησυχώ)
Ναι,αλλα αν το ρολοι δε σου αρεσει Χαρη?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό, να μου έλεγες, Χάρη να έβαζα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) +
Απλά έχω σταματήσει να φοράω κουστούμια σε καθημερινή βάση εδώ και πολλά χρόνια και σε πόσους γάμους να πας ρε γαμώ το για να το κάνεις απόσβεση;;;
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 14, 2013, 23:32:34 μμΑπλά έχω σταματήσει να φοράω κουστούμια σε καθημερινή βάση εδώ και πολλά χρόνια και σε πόσους γάμους να πας ρε γαμώ το για να το κάνεις απόσβεση;;;Πιστευω οτι σε casual ντυσιμο με ενα τζιν κι ενα πουκαμισο θα δειχνει πολυ πιο ωραια απο το ''ογκωδες'' ΜΜ300. Φυσικα οχι με φουτερ,φορμες κλπ..
Βρε ας το είχα και θα το φορούσα και με ποδοσφαιρικά παπούτσι με αλουμινένιες τάπες
Δε διαφωνώ καθόλου...απλά το "ογκώδες῾῾ MM300 πάει και με φούτερ
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 14, 2013, 23:45:24 μμΔε διαφωνώ καθόλου...απλά το "ογκώδες῾῾ MM300 πάει και με φούτερ Ναι,Οκ...ακομη και με μαγιο Παράθεση από: grecellin στις Νοέμβριος 14, 2013, 23:44:06 μμΒρε ας το είχα και θα το φορούσα και με ποδοσφαιρικά παπούτσι με αλουμινένιες τάπες+1000
...τώρα ας πάμε σε <<λίγο>> πιο βαριά χαρτιά της εταιρείας....Εδώ σίγουρα μιλάμε για ευθεία σύγκριση με τη...γνωστή Ελβετική εταιρεία Made in JapanCase: SSDial: BlackCrystal: Sapphire with non-reflection coatingDiameter: 43.5 mm (without the crown)Thickness: 14.7 mmWeight: 177 gMovement: 9R66Power reserve: 72 HrsAccuracy: +15/-15 sec/monthLock up screwWith 24 hours hands10 ATM water resistance/color]
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.