0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Monster για Σαουδάραβες, έγχρωμους....και Λατινοαμερικάνους!!
Monster για δράκουλες, ή και παίκτες ρουλέτας....Για να είμαι ειλικρινής χωρίς να είμαι δράκουλας ή καζινόβιος, μου αρέσει πολύ!!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 17, 2013, 21:01:43 μμMonster για δράκουλες, ή και παίκτες ρουλέτας....Για να είμαι ειλικρινής χωρίς να είμαι δράκουλας ή καζινόβιος, μου αρέσει πολύ!!Το κλασικο που θα μου ερθει πιστευω ειναι πιο must... http://img.photobucket.com/albums/v220/popisunga/IMG-20120811-00283.jpgτι λετε;;;;;;;
σωστα και μενα αυτο μου χτυπησε πολυ!! παντως μου εκανε πολυ εντυπωση παρολο που δεν ξερω οτι ακομα και ατομα που εχουν καλυτερες μαρκες ποσο εκτιμηση εχουν στην seiko... respect!!!
Παράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 18, 2013, 01:11:18 πμσωστα και μενα αυτο μου χτυπησε πολυ!! παντως μου εκανε πολυ εντυπωση παρολο που δεν ξερω οτι ακομα και ατομα που εχουν καλυτερες μαρκες ποσο εκτιμηση εχουν στην seiko... respect!!!στα φορουμ σιγουρα,πιο εξω δεν ξερω αν την ξερουν και σε ποιο βαθμο!
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 02:00:13 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 18, 2013, 01:11:18 πμσωστα και μενα αυτο μου χτυπησε πολυ!! παντως μου εκανε πολυ εντυπωση παρολο που δεν ξερω οτι ακομα και ατομα που εχουν καλυτερες μαρκες ποσο εκτιμηση εχουν στην seiko... respect!!!στα φορουμ σιγουρα,πιο εξω δεν ξερω αν την ξερουν και σε ποιο βαθμο!πολύ μεγάλη αλήθεια είπες Γιώργο!πάντως κατά την ταπείνη μου άποξη φταίει και η ίδια η εταιρεία με τα κολλήματα της...
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 18, 2013, 02:08:46 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 02:00:13 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 18, 2013, 01:11:18 πμσωστα και μενα αυτο μου χτυπησε πολυ!! παντως μου εκανε πολυ εντυπωση παρολο που δεν ξερω οτι ακομα και ατομα που εχουν καλυτερες μαρκες ποσο εκτιμηση εχουν στην seiko... respect!!!στα φορουμ σιγουρα,πιο εξω δεν ξερω αν την ξερουν και σε ποιο βαθμο!πολύ μεγάλη αλήθεια είπες Γιώργο!πάντως κατά την ταπείνη μου άποξη φταίει και η ίδια η εταιρεία με τα κολλήματα της...τα οποια ειναι?Τα ρολόγια MADE IN JAPAN KAI ONLY IN JAPAN...Εντάξει....το only με κάποια δόση υπερβολής!!
και τι να κανει?
στα φορουμ σιγουρα,πιο εξω δεν ξερω αν την ξερουν και σε ποιο βαθμο!
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 18, 2013, 02:00:13 πμστα φορουμ σιγουρα,πιο εξω δεν ξερω αν την ξερουν και σε ποιο βαθμο!Ποια να μην ξέρουν? Την seiko?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.