0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο δυο sumo που εχουν περασει απο τα χερια μου,κανενα προβλημα.Μαλλον καποιες παρτιδες θα ειχαν αυτο το θεμα.
δυο?τωρα εχεις καποιο απο τα 2??αν οχι, γιατι τα εδωσες?
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάιος 26, 2013, 17:02:41 μμδυο?τωρα εχεις καποιο απο τα 2??αν οχι, γιατι τα εδωσες?Τωρα εχω το μπλε.Ειχα παρει πρωτη φορα το μαυρο,το πουλησα με σκοπο να παρω το ΜΜ300,αλλα αφου πηρα ΜΜ300 μου ελειπε το Sumo και το ξαναγορασα σε μπλε.
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
Παράθεση από: PanosI στις Μάιος 26, 2013, 17:50:11 μμΜου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Βασικα μου αρεσει η συνολικη ποιοτητα και το σχεδιο του ΜΜ300 αλλα προτιμω το πως ''καθεται'' στον καρπο μου το Sumo.
Πιο πανω σαν vfm η σαν ρολοι;Send from my iPhone4 using Tapatalk
Χωρίς να έχω τις απαραίτητες γνώσεις στα SEIKO για να το τεκμηριώσω, αλλά διαβάζοντας από δω κι από κει, έχω την εντύπωση ότι το BLUMO (αγαπημένο μου) και γενικά τα SUMO είναι αν όχι τα πιο VFM SEIKO, μέσα στην τριάδα και σίγουρα πολύ πιο πάνω από το MM300.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.