0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 04, 2014, 20:17:12 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτο πολυ μου αρεσει......SEIKO SNKF07: Sent from my LG G2 using tapatalk
Μιας και ο Νικόλας πόσταρε έναν "Ιταλό", ας βάλω κι εγώ έναν, ακόμα πιο ωραίο...Υ182-7C20
Πολύ ωραίο, κυκλοφορεί αρκετό καιρό, νομίζω μάλιστα οτι ειναι και discontinued , με χαλάει το 100m και η τιμή του, δαγκώνει.
Παράθεση από: g_squared στις Οκτώβριος 04, 2014, 21:24:47 μμΠολύ ωραίο, κυκλοφορεί αρκετό καιρό, νομίζω μάλιστα οτι ειναι και discontinued , με χαλάει το 100m και η τιμή του, δαγκώνει.Γυρω στα $200 ειχε οταν κυκλοφορουσε. Ποσο εχει τωρα;Sent from my LG G2 using tapatalk
Πουλάει ένας στο WUS, 2 NOS μαζί, $1000...http://forums.watchuseek.com/f29/fs-2-nos-seiko-bfs-snkf05-snkf07-1092282.html
Παράθεση από: aboulafia στις Οκτώβριος 03, 2014, 21:23:27 μμπολύ όμορφα είναι αν και φαίνονται λίγο μεγάλα. Θα περιμένω να εμφανιστούν σε κανά γνωστό κατάστημα και θα χτυπήσω ένα. Καιρό ψάχνω ένα βίνταζ που να μου κάνει κλικ.ΠαναγιώτηςΔες και το Bulova Snorkel II.
πολύ όμορφα είναι αν και φαίνονται λίγο μεγάλα. Θα περιμένω να εμφανιστούν σε κανά γνωστό κατάστημα και θα χτυπήσω ένα. Καιρό ψάχνω ένα βίνταζ που να μου κάνει κλικ.Παναγιώτης
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.