Αποστολέας Θέμα: Daniel Wellington  (Αναγνώστηκε 10571 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Daniel Wellington
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 16:47:42 μμ »
Ας αρχισω απο το ρολοι που ειδες και σου αρεσε.Οπως και σε σενα ετσι και σε μια φιλη μου αρεσε αυτο το ρολοι και χωρις να το ψαξει οπως εσυ το παρηγγειλε.Της ηρθε χωρις κανενα θεμα
ολα καλα.Το ειδα απο κοντα εγω το επιασα κλπ κλπ και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ομορφο ρολοι κομψο και δειχνει ποιοτικο ,ομως δεν ξερω ποσο θα αντεξει τι σοι μηχανισμο εχει κλπ.Απο μενα αν σου αρεσει πολυ παρτο στην χειροτερη 3 χρονια θα τα βγαλει δεν μπορει.
Εγω τι θα εκανα? εγω θα επερνα ενα orient dress ρολοι δες εδω και ισως αλλαξεις γνωμη http://www.ablogtowatch.com/orient-dress-watches-best-budget-option/
φιλικα στελιος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 16:51:01 μμ »
Ωραίο λινκ Στέλιο  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 16:55:26 μμ »
Ωραίο λινκ Στέλιο  ;)
ο σωστος παππους ετσι ειναι. αλλα ο χαρης εχει κανει συνωμοσια να μην παρω το dress που θελω ολο out of stock ειναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 17:01:25 μμ »
Ωραίο λινκ Στέλιο  ;)
ο σωστος παππους ετσι ειναι. αλλα ο χαρης εχει κανει συνωμοσια να μην παρω το dress που θελω ολο out of stock ειναι

να σου πω την αλήθεια αυτό το προτιμώ από τα Welligton...
Μη συγκρίσιμα μεγέθη!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 17:02:59 μμ »
ουτε εγω θα αγοραζα wellington.αλλα αμα σε καποιον αρεσει why not
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 17:03:43 μμ »
To εχει το γερμανικο στελιο λιγο τσιμπημενο βεβαια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 17:07:53 μμ »
οχι δεν λεω για το nomos εκει το προβλημα δεν ειναι η διαθεσημοτητα αλλα η τιμη για ενα orient λεω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 17:11:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 17:12:47 μμ »
Γι'αυτο λεω κ εγω  ;) http://www.orientuhren.de/original-automatic-classic-fer2400cn-p-634.html
α σορυ.στο long island το εχει 80 ευρω. δεν παιζει να δωσω 180.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 16, 2014, 18:12:19 μμ »

Με κάλυψες.

Από τη στιγμή που κάποιος γράφεται στο φόρουμ και ρωτάει, δεν θα μπορούσα να του προτείνω
ένα ρολόι που δεν θα αγόραζα ποτέ, ούτε και να συμφωνήσω σε κάποιο που προτείνει αλλά πάλι δεν θα το αγόραζα ποτέ.
Μάλλον δε σε κάλυψα..και γυναικείο ρολόι δε θα αγόραζα ποτέ αλλα αν με ρώταγε μια φίλη μου για κάτι όλο και κατι θα της πρότεινα.  :) Αλλά και πέρα από την πλάκα δε θα πρότεινα ποτέ είτε είχα μπροστά μου ενα φοιτητή είτε έναν 80άρη είτε έναν δεν ξέρω εγώ τι το ίδιο ρολόι επειδή απλώς έχει καρφωθεί σε εμένα..
Ερωτήσεις γενικά του τύπου θα το αγόραζες δεν τις καταλαβαίνω ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος KonT

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 17, 2014, 01:02:51 πμ »
Καλως ηρθες  ;) δες τα orient k orient star πιστευω οτι θα βρεις αρκετα στο στυλ που θες.

Η Orient είναι εταιρεία, σωστά; Και Orient Star σειρά; Εννοείς κάτι σαν κι αυτό: http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=138 ; Το συγκεκριμένο μου φαίνεται πολύ "μεγαλίστικο". Αν σου είναι εύκολο δωσ' μου ένα παράδειγμα...

...να υποθέσω ότι δε θέλεις να το αγοράσεις από ιντερνετικά μαγαζιά, επειδή θέλεις να τα δεις στο χέρι σου;
Από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, δε νομίζω να έχουν έρθει ακόμη στη Θεσσαλονίκη...
Πιο πάνω είπες ότι τελευταία έχεις δει πολλούς να τα φοράνε....αν λοιπόν σωστά υποθέτω παραπάνω, φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ εύκολο να ρωτήσεις κάποιον που το φοράει, από πού το πήρε. Αν το πήρε μέσω ίντερνετ, τουλάχιστον θα το έχεις δει από κοντά και μπορείς να παραγγείλεις κι εσύ....αν το πάλι το πήρε από τοπικό κατάστημα τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα..
Τώρα για εναλλακτικές.... καλύτερα να σου προτείνουν κάποια άλλα μέλη, που είναι πιο ειδικά σε τέτοιου είδους επιλογές...
Εγώ θεωρώ ότι στην ηλικία σου ταιριάζουν (πάρα) πολύ πιο σπορ ρολόγια!

Ισχύει πως είναι πολύ εύκολο να ρωτήσω κάποιον. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω. Δεν θέλω να αγοράσω από ιντερνετικό μαγαζί όχι μόνο γιατί δεν θα έχω δοκιμάσει το ρολόι αλλά πολύ περισσότερο γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα και γενικότερα δεν είμαι εξοικειωμένος με τέτοιες αγορές και το ποσό που θα χρειαστεί να διαθέσω είναι σημαντικό. Όταν λες πιο σπορ εννοείς κάτι με μπρασελέ; (τα πλαστικά λουράκια προσωπικά δεν μου αρέσουν αισθητικά)

Ας αρχισω απο το ρολοι που ειδες και σου αρεσε.Οπως και σε σενα ετσι και σε μια φιλη μου αρεσε αυτο το ρολοι και χωρις να το ψαξει οπως εσυ το παρηγγειλε.Της ηρθε χωρις κανενα θεμα
ολα καλα.Το ειδα απο κοντα εγω το επιασα κλπ κλπ και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ομορφο ρολοι κομψο και δειχνει ποιοτικο ,ομως δεν ξερω ποσο θα αντεξει τι σοι μηχανισμο εχει κλπ.Απο μενα αν σου αρεσει πολυ παρτο στην χειροτερη 3 χρονια θα τα βγαλει δεν μπορει.
Εγω τι θα εκανα? εγω θα επερνα ενα orient dress ρολοι δες εδω και ισως αλλαξεις γνωμη http://www.ablogtowatch.com/orient-dress-watches-best-budget-option/
φιλικα στελιος

Τα ρολόγια που βρίσκονται στο link που παραθέτεις μου αρέσουν και ίσως είναι τα ίδια με αυτά που μου προτείνει πιο πάνω ο φίλος stavros1982. Ωστόσο όπως είπα μου φαίνονται πως στοχεύουν σε μεγαλύτερες ηλικίες, ειδικά με τους λατινικούς αριθμούς και το "κροκοδειλέ" λουράκι.

οχι δεν λεω για το nomos εκει το προβλημα δεν ειναι η διαθεσημοτητα αλλα η τιμη για ενα orient λεω

Out of topic αλλά το Nomos Tangente έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου και μου αρέσει υπερβολικά. Βρήκα αυτό: http://www.tsovet.com/shop/cn110111-40.html που του φέρνει και θα με ενδιέφερε αν -και πάλι- το έβρισκα σε φυσικό κατάστημα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 17, 2014, 01:14:23 πμ »
Σεβαστό το θέμα της έλλειψης π/κ ...
δες το όμως πρώτα από κοντά και αποφασίζεις ανάλογα...αλλιώς είναι να το δεις από κοντά και ίσως να μπορέσεις να το δοκιμάσεις...ακόμα κι εμείς οι λίγο πιο έμπειροι την πατάμε πολλές φορές, όταν δεν έχουμε δει δια ζώσης το...αντικείμενο του πόθου μας...
Ξεκίνα έτσι κι αν συνεχίσει να σου αρέσει, τότε ρώτα να σου πουν από πού το αγόρασαν...αλλιώς εδώ θα βρεις σίγουρα κάτι που να σου αρέσει - ίσως και περισσότερο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 17, 2014, 01:30:51 πμ »
Στο στυλ που ψάχνεις τσέκαρε και τα timex weekender .
Και αφού σου άρεσε το nomos tangente κοίτα κι αυτό.(μη με ρωτήσεις λεπτομέρειες,δεν έχω ιδέα...  :) )
http://www.good-stuffs.com/Classic-Rodina-automatic-wrist-watch-OEM-by-Sea-Gull-ST17_p_156.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 17, 2014, 07:41:55 πμ »
Που τις βρισκεις ρε Βασιλη αυτες τις μαρκες; Απιστευτος......

Sent from my LG G2 using tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 17, 2014, 09:48:22 πμ »
Μεγάλη επιτυχία Δημήτρη !!! :D :D
Στο άσχετο.. Απλώς επειδή μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον τα drees vintage με νατο το είχα ψάξει και είχα πέσει πάνω τους..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions