Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει για πιθανή αγορά του Orient Kamasu σε πράσινο χρώμα.
Δεν κρατήθηκα και πολύ, μόλις είδα ότι μπορώ να το πάρω στα 189€ το χτύπησα. Δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός των αρχικών ημερών που το έχω στα χέρια μου, αλλά μου φαίνεται καλύτερο από τα Citizen NY0040 & NY0085 & ΒΝ0150 (αυτό δεν το περίμενα είναι η αλήθεια). Θα μου πεις έδωσες 40€ παραπάνω για το Orient, αλλά για μένα το χρώμα του dial, το κρύσταλλο, οι δείκτες, το lume, το μπρασελέ (σε σχέση με του ΝΥ0085), ο μηχανισμός**, τα άξιζαν.

**Κάτι για το μηχανισμό. Τη πρώτη μέρα που το πήρα, το ρύθμισα με το ρολόι του laptop του έδωσα με το χέρι 50-60 στροφές και το άφησα στην άκρη. Την επόμενη μέρα ήταν στο -1. Του έδωσα άλλες 20-30 στροφές και το άφησα και πάλι. Την επόμενη ήταν στο -20. Χωρίς να το ρυθμίσω, το φοράω πλέον και το βγάζω μόνο το βράδυ. Πλέον μετά από 10 μέρες είναι στο -28 από την αρχική ρύθμιση, υπήρχαν μέρες που δεν έχανε δευτερόλεπτο. Τα citizen δεν έχουν τόση ακρίβεια στο μηχανισμό. Και ήθελα να ρωτήσω, είναι τόσο καλύτερος ο μηχανισμός της Orient, ή απλά έτυχε ; Αν είναι να ψαχτώ και για το Ray 2 ή το Maco 2 που πρέπει να φοράνε τον ίδιο μηχανισμό.