0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου Orient και όπως το ψάχνω, μάλλον θα είναι το Kamasu.Πιο πιθανή επιλογή είναι το χρώμα σκούρο πράσινο, νομίζω στη πραγματικότητα είναι πιο σκούρο το χρώμα από αυτό που φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο.Αυτό που με μπερδεύει ανάμεσα σε βίντεο & φωτογραφίες είναι η στεφάνη. Είναι ίδιο χρώμα με το καντράν ή είναι καθαρό μαύρο χρώμα ;Για όσους το έχετε ποια είναι η γνώμη σας, αξίζει στα χρήματα που παίζει τώρα (190-200€) ; (Αν κάποιος το έχει στο πράσινο χρώμα, θα βοηθούσε αν έβαζε μια φωτογραφία με το ρολόι σε εξωτερικό χώρο)
Άννα,ξέρεις πάρα πολλά!
Συγνώμη για την παρέμβαση... Αν ήταν να πάρω ένα οριεντ τώρα θα μου άρεσε πολύ αυτό το panda(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ρολογάρα αλλά στην Ελλάδα νομίζω δεν υπάρχει. Μόνο στο eBay το έχω δει
Παρακολουθώ ένα φίλο στο instagram που μου έχει βγάλει τα μάτια με αυτο
Αυτά κάνουν οι καλές φιλίες, σου χει βγάλει τα μάτια?πρόσεχε μην το πεις στο σύζυγο σου,αυτο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.