Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Φοράω ρολόγια απ την παιδική μου ηλικία ωστόσο ποτέ δεν ασχολήθηκα με το σπορ πιο .. επιστημονικά. Τώρα έχω ένα Timberland quartz, καλό για καθημερινή χρήση χωρίς να με συγκλονίζει κιόλας. Να όμως που πριν λίγους μήνες βρήκα σε ένα μπαούλο στο πατρικό μου σπίτι ένα αυτόματο παλιό ρολόι του πατέρα μου και μου μπήκε το μικρόβιο για τα καλά! Για την ιστορία, το ρολόι είναι ένα seiko 7016-8000 μοντέλο του 71' ή 72' το οποίο όμως δεν το πολυφοράω διότι ούτε αδιάβροχο είναι ούτε ανταλλακτικά υπάρχουν. Περιττό να πω πως δεν έγινε ποτέ συντήρηση και όμως δουλεύει καλά χωρίς μεγάλες αποκλίσεις. Επειδή θέλω να προχωρήσω σε μια αγορά, διάβασα κάποια δικά σας άρθρα, έκανα κάποιες διαδικτυακές βόλτες σε ιντερνετικά μαγαζιά, κάποιες πραγματικές βόλτες σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης και κατέληξα σε 2-3 μοντέλα. Ένα απ αυτά είναι ιαπωνικό, το orient star retrograde (τα άλλα ελβετικά, οπότε θα αναφερθώ στα ανάλογα άρθρα). Το ρολόι όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει στην Ελλάδα.. Γνωρίζετε μήπως αξιόπιστα διαδικτυακά μαγαζιά που να τα έχετε δοκιμάσει και αν είναι δυνατόν (αν και γνωρίζω πως είναι δύσκολο) να μην περάσουν τελωνείο; Ευχαριστώ