0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραδειγμα? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 06, 2019, 18:38:14 μμΠαραδειγμα? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει ωραια πατεντα στην κορωνα.Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι στην εταιρεία, φοβερη κ τρομερή, κυριως για τις μηχανες της.Έχει καποια δυνατα μοντέλα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλεξ αυτό θα ηθελα απο jlc (χωρίς να είναι σε κατι καλύτερο από ενα ρ) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιώργο ειναι ή δεν ειναι η Β Υ. Ω.? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ότι η Blancpain ανήκει στην ΥΩ δε σημαίνει ότι κάθε ρολόι που βγάζει είναι ΥΩ. Δηλαδή ο 1315 στα FF, ένας απλός time+date αυτόματος μηχανισμός με αυτό το φινίρισμα είναι ΥΩ; Είναι ένας καλός τεχνικά μηχανισμός, με 120ω αυτονομία. Από την άλλη ο ρότορας κουρδίζει το ρολόι μόνο στη μια κατεύθυνση. Δε νομίζω πως είναι ΥΩ απλά επειδή γράφει Blancpain.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.