0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα ντε! Τρολλαρει πάλι ο αντμίν... Και σιγά που θα έπαιρνες μπλανπε. Η σεικο έχει πιο καλούς χρονογραφους.
Κα σιγά τι έχει κάνει η bp για την ωρολογοποιία
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 05, 2015, 13:27:56 μμΚα σιγά τι έχει κάνει η bp για την ωρολογοποιίαΕλα ντε?Και εχει και χαλια μηχανισμους.Ακου ονομα? Φρεντερικ Πιγκε(τ).
Παράθεση από: chris5 στις Ιούλιος 05, 2015, 14:38:27 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 05, 2015, 13:27:56 μμΚα σιγά τι έχει κάνει η bp για την ωρολογοποιίαΕλα ντε?Και εχει και χαλια μηχανισμους.Ακου ονομα? Φρεντερικ Πιγκε(τ). εδω περα μονο σεικο τα αλλα ειναι για πεταμα
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 05, 2015, 15:24:50 μμΠαράθεση από: chris5 στις Ιούλιος 05, 2015, 14:38:27 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 05, 2015, 13:27:56 μμΚα σιγά τι έχει κάνει η bp για την ωρολογοποιίαΕλα ντε?Και εχει και χαλια μηχανισμους.Ακου ονομα? Φρεντερικ Πιγκε(τ). εδω περα μονο σεικο τα αλλα ειναι για πεταμαTo εχω καταλαβει.Μην ανησυχεις.Θα προτείνω επισης και στους ιδιοκτητες αλλαγη ονοματος του φορουμ σε: Seiko Watch Forum
Παράθεση από: chris5 στις Ιούλιος 05, 2015, 16:25:27 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 05, 2015, 15:24:50 μμΠαράθεση από: chris5 στις Ιούλιος 05, 2015, 14:38:27 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 05, 2015, 13:27:56 μμΚα σιγά τι έχει κάνει η bp για την ωρολογοποιίαΕλα ντε?Και εχει και χαλια μηχανισμους.Ακου ονομα? Φρεντερικ Πιγκε(τ). εδω περα μονο σεικο τα αλλα ειναι για πεταμαTo εχω καταλαβει.Μην ανησυχεις.Θα προτείνω επισης και στους ιδιοκτητες αλλαγη ονοματος του φορουμ σε: Seiko Watch Forum Δυστυχώς το έχουν πει κι άλλοι πριν από σένα, Χρήστο... Αν κι εσύ δικαιουσαι να το λες αφού στις συναντήσεις είσαι ο μόνος που φοράει μόνο seiko...
Παλιοτερα εχω βαλει και αλλα ρολογια.
Παράθεση από: chris5 Παλιοτερα εχω βαλει και αλλα ρολογια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Blancpain Villeret Traditional Chinese Calendarfree photo hosting
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.