Αποστολέας Θέμα: Ασφαλείς τρόποι πληρωμής για αγορά από εξωτερικό - CITIZEN BULLHEAD ...  (Αναγνώστηκε 3944 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Princeseth

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα στα μέλη του Φόρουμ ... θα ήθελα την άποψη σας πάνω στο θέμα αγοράς ρολογιού από ιδιώτη από το εξωτερικό ... ψάχνω το CITIZEN E210 BULLHEAD LE και βρέθηκε ένας πωλητής από Ισπανία ... τα βρήκαμε στο ποσό αλλά όταν του ζήτησα paypal μου είπε ότι δεν διαθέτει λογαριασμό εκεί γιατί δεν κάνει αγορές μέσω του διαδικτύου και ότι το ρολόι το έιχε αγοράσει ο ίδιος από την Σιγκαπούρη ... ο άνθρωπος μου έχει στείλει αρκετές φωτός του ρολογιού + τα χαρτία ότι είναι αυθεντικό κλπ (τα έχω ποστάρει μπορείτε να τα δείτε) ... επίσης έχω δει ποστ του σε φόρουμ ότι το έχει το συγκεκριμένο ρολόι ... αφού λοιπόν του απέκλεισα το ενδεχόμενο να του καταθέσω το ποσό στην τράπεζα μου είπε ότι θα μου δώσει το paypal φίλου του (ο οποίος από ότι έχω δεί στο ίδιο φόρουμ έχει το ίδιο ρολόι) ... οπότε φτάνουμε στις εξής ερωτήσεις ... 1) γίνεται να μου δώσει ψεύτικο paypal λογαριασμό με ψεύτικο mail κλπ ? 2) εάν στην περίπτωση που ο τύπος δεν μου το στείλει ποτέ δεν χαντακώνει έτσι τον γνωστό του ? ( εδώ να σας πω ότι ο φίλος του - γνωστός του μου έστειλε μήνυμα πρώτος και μας έφερε σε επαφή όταν είδε την αγγελία μου ότι ψάχνω το συγκεκριμένο ρολόι ... Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το θέμα ... Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά ... Σπύρος ...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2014, 12:24:57 μμ από Princeseth »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
~ Time Waits For No Man ~

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
αμα το ποσο ειναι μεγαλο εγω δεν θα το κανα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
To ποσό δεν είναι μικρό ... ο λόγος που δεν θα το έκανες ? ... φοβάσαι απάτη ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
θεωρω πως το Paypal ειναι σε τετοιου ειδους αγορες το ασφαλεστερο με την προυποθεση φυσικα οτι θα πληρωσεις για αγαθα/υπηρεσιες (και οχι θα στειλεις χρηματα σε οικογενεια/φιλους).Εαν παει κατι στραβα με την συναλλαγη, δεν ερθει δλδ το προιον, ειναι χαλασμενο, ειναι λαθος κτλ,  σε καλυπτει, ανοιγεις dispute εξηγεις τους λογους και γρηγορα εχεις τα χρηματα σου πισω.Μου εχει συμβει και το προβλημα λυθηκε.

ΕDIT αλλωστε διαλεγοντας να αγορασεις κατι απο εναν ιδιωτη που βρισκεται εξωτερικο(αλλα και εμπορο) δεν υπαρχουν πολλοι τροποι πληρωμης περα απο το PP.Εδω Γερμανια χρησιμοποιουν πολλοι την καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο, οπως καταλαβαινεις αυτος ο τροπος ειναι ακομα πιο ριψοκινδυνος...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2014, 12:30:11 μμ από PK73 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
θεωρω πως το Paypal ειναι σε τετοιου ειδους αγορες το ασφαλεστερο με την προυποθεση φυσικα οτι θα πληρωσεις για αγαθα/υπηρεσιες (και οχι θα στειλεις χρηματα σε οικογενεια/φιλους).Εαν παει κατι στραβα με την συναλλαγη, δεν ερθει δλδ το προιον, ειναι χαλασμενο, ειναι λαθος κτλ,  σε καλυπτει, ανοιγεις dispute εξηγεις τους λογους και γρηγορα εχεις τα χρηματα σου πισω.Μου εχει συμβει και το προβλημα λυθηκε.
Aφού το θεωρεί και ο Παναγιωτης, που έχει εμπειρία, σωστό εγώ λέω προχώρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
To ποσό δεν είναι μικρό ... ο λόγος που δεν θα το έκανες ? ... φοβάσαι απάτη ?
αν και λογικα δεν θα εχεις θεμα εγω φοβαμαι λιγακι καποιες φορες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι 100%, καθε φορα που κανω συναλλαγη μεσω ΡΡ εχω εστω σε ελαχιστο βαθμο ενα αγχος!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
Οπωσδήποτε την πληρωμή θα την κάνεις σαν αγορά αγαθών-υπηρεσιών (όπως είπε κι ο Πάνος), γιατί μόνο έτσι αποζημιώνεσαι, αν γίνει μια στραβή.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το PayPal, μεγαλύτερο άγχος θα έχει ο Ισπανός από σενα, γιατί:
1. O PayPal κατά κανόνα υποστηρίζει-δικαιώνει τον αγοραστή (δηλ. εσένα) και
2. Εσύ μπορεί μόλις πάρεις το ρολόι, να ανοίξεις ένα dispute και να υποστηρίζεις ότι το δέμα είχε μέσα ένα άχρηστο... swatch:
Ο Ισπανός θα χάσει και το ρολόι και τα λεφτά του... (ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...!!!  :D)
Αν έχεις αμφιβολίες, προσπάθησε να τον "τσεκάρεις" από τα post του και το ιστορικό του στο forum, (αν έχει κάνει άλλες πωλήσεις , αν είναι σοβαρός κλπ.). -Θ.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2014, 13:04:51 μμ από WhiteLionR »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος asot

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Το PayPal σε καλύπτει, αλλα να βεβαιωθείς για 2 πράγματα:
Α. Θα σου αποστείλει Συστημένο (και για το συμφέρον του, ασφαλισμένο) δεματάκι
Β. Κατα την παραλαβη θα ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠHΣΕΙΣ το άνοιγμα, ώστε να αποδεικνύεται τι ακριβώς παραλαμβάνεις
(σε περίπτωση πχ που σου στείλει κάτι "αλλο" με τον σωστό tracking Nr)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Αν έχεις αμφιβολές, προσπάθησε να τον "τσεκάρεις" από τα post του και το ιστορικό του στο forum, (αν έχει κάνει άλλες πωλήσεις , αν είναι σοβαρός κλπ.)
σημαντικο και αυτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες ... ο τύπος οκ σοβαρός μου δείχνει μάλιστα έχουμε επικοινωνία με whattsapp εφαρμογή όπου βλέπω το τηλ του την φάτσα του κλπ κλπ ... τώρα οκ εάν έχω πέσει στην ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ ε τι να πώ ... και ο Θεός Βοηθός ... θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο ... να είστε όλοι καλά ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες ... ο τύπος οκ σοβαρός μου δείχνει μάλιστα έχουμε επικοινωνία με whattsapp εφαρμογή όπου βλέπω το τηλ του την φάτσα του κλπ κλπ ... τώρα οκ εάν έχω πέσει στην ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ ε τι να πώ ... και ο Θεός Βοηθός ... θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο ... να είστε όλοι καλά ...
good luck
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς!
Με το καλό να παραλάβεις και να βάλεις πολλές φωτογραφίες!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Kύριοι ... ο κύβος ερρίφθη ... όλα πήγαν καλά ... το ρολόι το παρέλαβα σήμερα και όλα πήγαν 'ρολόι'  :D ... Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με βοήθησαν με τις πολύτιμες συμβουλές τους ... Θα τα ξαναλέμε γιατί τώρα που μου κόλλησε το μικρόβιο ... καταλαβαίνεται ...  :P :P

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions