Αποστολέας Θέμα: μπερδεμένο νιάτο  (Αναγνώστηκε 11654 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sneakysneaky

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: μπερδεμένο νιάτο
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 22:25:31 μμ »
Φαντάζομαι ο rose εννοεί ταξίδια κλπ.  Και ναι,  αν κ μόλις 5 χρόνια μεγαλύτερός σου θα έλεγα μην κάτσεις στ'αυγά σου,  φάε τα λεφτά σ'εκδρομές και πάρτυ που θα δεν θα θυμάσαι την επόμενη μέρα.  Το ρολόι των 1000 παρ'το στο πτυχίο με το καλό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 22:27:36 μμ »
Αν δεν εχεις να κάνεις κατι καλυτερο αγορασε tissot.
δεν καταλαβα τι εννοεις αν δεν εχεις να κανεις κατι καλυτερο ,σου λεω μπορω να δωσω παραπανω λεφτα αν αυτο εννοεις

Οχι το αντίθετο, κατσε στα αυγά σου. Εισαι 20 χρονών και κάνεις οικονομίες για ρολόγια?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 22:52:01 μμ »
Συμφωνω και εγω με τους προλαλησαντες.Ειμαι 28 και απο τα 24-25 αν ηθελα μπορουσα να παρω το μουν που ειναι ονειρο ζωης..Δεν το εκανα γιατι προτιμησα να τα αξιοποιησω αλλιως..Ουτε και τωρα το κανω..
Οπως ειπε και ο Βαγγελης αλλαζω ρολογια αρκετα για να δω τι ακριβως στυλ προτιμω...Καταληγω σιγα σιγα...Ρολογια ομως που δε θα εχω μεγαλη χασουρα αν το μετανιωσω..
πχ ειχα παρει φτηνα το nabucco μεταχειρισμενο,το εδωσα και εγω φτηνα...(το σκοτωσα βασικα αλλα τεσπα :))
Αν το εξαντλουσα το 1000αρικο θα κοιτουσα να παρω κατι που θα εχει μεταπωλητικη αξια στη φαση που ειμαι...
Καποιο ομεγα η μπραιτλινκ second hand ισως..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 22:54:30 μμ »
τωρα θα το παρεις με το νεο κουτι ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 13, 2014, 22:56:40 μμ »
Στελιο,δεν αγοραζεις καοιο σεικο 007 ή 009,ειναι και καλα ρολογια οπως λενε :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 00:40:45 πμ »
Το κάτσε στα αυγά σου το λέω αναφορικά με ρολόγια.φυσικα περνάω καλά πρώτα και μετά τα ρολόγια δεν θα μου λείψουν αυτά που μου αρέσει να κάνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος g_squared

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
μπερδεμένο νιάτο
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 01:19:45 πμ »
Φίλε μου ,
Μιας και οπως λες τα λεφτα ειναι μετρημένα , καλύτερα όποτε σου περισσεύουν να αγοράζεις χαμηλής αξίας ρολογια, seiko, citizen,orient κ.α
Δηλαδή ποσότητα , να τα χαίρεσαι, να τα αλλάζεις και οταν τα βαριέσαι να τα πουλάς και να παίρνεις άλλα , κάποια στιγμή θα κανείς και το βήμα που θέλεις ευκολότερα αφού θα πουλήσεις μερικά απο αυτα και θα συγκεντρώσεις τα χρήματα που θέλεις .
Τις ίδιες σκέψεις έκανα κι εγώ πριν χρόνια,
Γιατι να ζορίζεται μαζεύοντςι χρήματα ? τα χρήματα μαζεύονται και απο την πώληση πολλών <<μέτριων>>ρολογιών , και θα νιώθεις και πιο γεμάτος .
Γενικά είμαι της γνώμης,( και για τον εαυτό μου), οτι αν τα λεφτα δεν περισσεύουν , δεν αξίζει να αγοράζεις ακριβό ρολόι και να το εχεις στη βιτρίνα μήπως πάθει κατι , εκτός κι αν είσαι one watch stop τύπος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 11:12:09 πμ »
Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί οι άνθρωποι θα αγοράσουν κάτι που το λαχταρούν, ειδικά μετά από κόπο και θα το κλείσουν μέσα σε ένα συρτάρι, κουτί, αποθήκη κλπ για να μην το χαλάσουν. Είτε αυτό είναι ρολόι, είτε σερβίτσιο, είτε παπούτσια, είτε φωτογραφική, είτε είτε...

Ο καιρός περνάει χωρίς να το καταλάβεις κ μένεις πάντα με ένα απωθημένο. Χαλάς 3 φορές περισσότερα τελικά για να πάρεις τα τριπλάσια 'φτηνά' ρολόγια επειδή θα τα φοράς ξέγνοιαστα, δε σε νοιάζουν κλπ αλλά πάντα θα έχεις το ανικανοποίητο οτι τελικά δεν πήρες ποτέ αυτό που πραγματικά ήθελες.

Αν μπορείς να διαθέσεις το χιλιάρικο για κάτι καλύτερο κάντο. Μόνο όμως αν μπορείς Αν είναι να μη φας ή να μη βγεις 1 μήνα με το κορίτσι σου, χέστο ρολόι.
Αν κατάφερες χωρίς να στερηθείς τα υπόλοιπα να έχεις κ 1000ε καβάτζα για την πάρτη σου, μεγάλη μαγκιά Στέλιο. Κάνε την καύλα σου τώρα που μπορείς. Έχεις το πολύ 10 χρόνια για να κάνεις τέτοιες κινήσεις χωρίς να σε βαραίνουν σοβαρότερα πράγματα. Και επειδή είσαι άνθρωπος που τα εκτιμάει κ τα υπολογίζει τα ρολόγια, θα το φροντίζεις κ θα το έχεις για όλη σου τη ζωή. Δεν είναι οτι πετάς 1000ε για ένα καπρίτσιο που θα σου περάσει τον άλλο μήνα.

Ξέρω άνθρωπο που το πιο 'απλό' του ρολόι είναι iwc portugese κ όμως δε φοράει ποτέ κανένα. 'Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα' λέει Άντε, να το δεχτώ αν ήξερα οτι όλη μέρα κυκλοφορεί στα χαρακώματα κ στην ομόνοια κ στα γκέτο, αλλά ο τύπος πιο κάτω απο το ψυχικό δεν ξέρει τι υπάρχει. Ποιος χαίρεται τα ρολόγια του έτσι; Αυτός ή το winder του;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 11:17:19 πμ »
Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί οι άνθρωποι θα αγοράσουν κάτι που το λαχταρούν, ειδικά μετά από κόπο και θα το κλείσουν μέσα σε ένα συρτάρι, κουτί, αποθήκη κλπ για να μην το χαλάσουν. Είτε αυτό είναι ρολόι, είτε σερβίτσιο, είτε παπούτσια, είτε φωτογραφική, είτε είτε...

Ο καιρός περνάει χωρίς να το καταλάβεις κ μένεις πάντα με ένα απωθημένο. Χαλάς 3 φορές περισσότερα τελικά για να πάρεις τα τριπλάσια 'φτηνά' ρολόγια επειδή θα τα φοράς ξέγνοιαστα, δε σε νοιάζουν κλπ αλλά πάντα θα έχεις το ανικανοποίητο οτι τελικά δεν πήρες ποτέ αυτό που πραγματικά ήθελες.

Αν μπορείς να διαθέσεις το χιλιάρικο για κάτι καλύτερο κάντο. Μόνο όμως αν μπορείς Αν είναι να μη φας ή να μη βγεις 1 μήνα με το κορίτσι σου, χέστο ρολόι.
Αν κατάφερες χωρίς να στερηθείς τα υπόλοιπα να έχεις κ 1000ε καβάτζα για την πάρτη σου, μεγάλη μαγκιά Στέλιο. Κάνε την καύλα σου τώρα που μπορείς. Έχεις το πολύ 10 χρόνια για να κάνεις τέτοιες κινήσεις χωρίς να σε βαραίνουν σοβαρότερα πράγματα. Και επειδή είσαι άνθρωπος που τα εκτιμάει κ τα υπολογίζει τα ρολόγια, θα το φροντίζεις κ θα το έχεις για όλη σου τη ζωή. Δεν είναι οτι πετάς 1000ε για ένα καπρίτσιο που θα σου περάσει τον άλλο μήνα.

Ξέρω άνθρωπο που το πιο 'απλό' του ρολόι είναι iwc portugese κ όμως δε φοράει ποτέ κανένα. 'Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα' λέει Άντε, να το δεχτώ αν ήξερα οτι όλη μέρα κυκλοφορεί στα χαρακώματα κ στην ομόνοια κ στα γκέτο, αλλά ο τύπος πιο κάτω απο το ψυχικό δεν ξέρει τι υπάρχει. Ποιος χαίρεται τα ρολόγια του έτσι; Αυτός ή το winder του;

πάρα πολύ σωστός!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 11:52:32 πμ »
Κατά τη γνώμη μου είναι πιο εύκολο να μαζεύεις χρήματα στη φάση που είσαι τώρα απ'ότι θα είνα αργότερα.

Ναι, μάζεψε και πάρε , θα σου πω εγώ.....το τι θα πάρεις, θα το βρούμε εύκολα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος g_squared

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 12:05:49 μμ »
Καταθέτουμε γνώμες ,
Κι οχι τι καταλαβαίνει ο καθένας απο τα κείμενα αλλου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 12:13:33 μμ »

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτο

Αν κατάφερες χωρίς να στερηθείς τα υπόλοιπα να έχεις κ 1000ε καβάτζα για την πάρτη σου, μεγάλη μαγκιά Στέλιο. Κάνε την καύλα σου τώρα που μπορείς. Έχεις το πολύ 10 χρόνια για να κάνεις τέτοιες κινήσεις χωρίς να σε βαραίνουν σοβαρότερα πράγματα. Και επειδή είσαι άνθρωπος που τα εκτιμάει κ τα υπολογίζει τα ρολόγια, θα το φροντίζεις κ θα το έχεις για όλη σου τη ζωή. Δεν είναι οτι πετάς 1000ε για ένα καπρίτσιο που θα σου περάσει τον άλλο μήνα.προφανως δεν τιθεται θεμα να κανεις οικονομια απο τετοια πραγματα για να παρεις ενα ρολοι για μενα αυτο ειναι καραγκιοζιλικι δηλαδη να κανεις οικονομια και να εισαι στενα για να φορας  ρολοι 1000 ευρω στην καλυτερη χαζος θα εισαι
Μια σχετικη οικονομια του στυλ δεν θα παρω και 2ο ζευγαρι παππουτσια ή δεν θα αλλαξω κινητο ή κατι στο pc αυτα ειναι θεμιτά για να παρεις ενα ρολοι

πολυ ωραιο ποστ μπραβο σου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 12:15:48 μμ »
Κατά τη γνώμη μου είναι πιο εύκολο να μαζεύεις χρήματα στη φάση που είσαι τώρα απ'ότι θα είνα αργότερα.

Ναι, μάζεψε και πάρε , θα σου πω εγώ.....το τι θα πάρεις, θα το βρούμε εύκολα  ;)
ειναι τοσες πολλες οι επιλογες σε αυτα τα λεφτα που χανεσαι ...ειδικα αν δεν βαλεις αυστηρο ταβανι εκει γινεται το ελα να δεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 12:16:45 μμ »
Καταθέτουμε γνώμες ,
Κι οχι τι καταλαβαίνει ο καθένας απο τα κείμενα αλλου.
::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 14:14:39 μμ »
Αν μπορείς να πουλησεις κάνα δύο απ αυτά που εχεις και να βάλεις 500_600 ακόμα, θα σου έλεγα ναι, προχωρα στην αγορα. Με αυτά τα λεφτά ~1000, θα μπορούσες να πας σε κάποιο Longines Hydro/Conquest ή σε κάποιο χρονογράφο με 7750 απο Hamilton jazzmaster ή και αυτόματο αυτής της σειρας.
Ακόμα και κάποιο Frederique Constant.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions