Με την βοηθεια του φιλου
eisenberg του Θοδωρη δηλαδη και του
PK73 του Πανου δηλαδη και ακομα ενος καλου φιλου, βρεθηκε τελικα ενα καλο skx399 στην Γερμανια! Και ερχεται προς Ελλαδα! Οποτε τα Ελληνικα φορουμ μετρουν δυο πλεον σπανια skx399... μερικοι το αποκαλουν
UNICORN και μερικοι
HOLY GRAIL δεν εγινε κανενα τρελο κατορθωμα αλλα εμενα με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος οτι θα εχω ενα ρολοι που σιγουρα δε θα το εχουν πολλοι... και ενω δεν κρατησε παρα πολυ το κυνηγι μολις 7 ημερες ηταν υπεροχη εμπειρια να αναζητας να ρωτας να μαθαινεις και να ψαχνεις... ελπιζω να εκανα την καλυτερη επιλογη!
Οποτε θελω να ευχαριστησω και δημοσια τους φιλους Θοδωρη και Πανο ( το παω αλφαβητικα να ξερετε

)για την χρησιμη βοηθεια τους!
Υ.Γ.
Θα μπορουσα να περιμενω να βρω και ισως καποιο καλυτερο απλα επειδη ρωτησα ολα τα μελη του wus που ειχαν ποσταρει το 399 και τα αποτελεσματα δεν ηταν καθολου ενθαρρυντικα μετα απο Φιλιππινες μερια ηταν ολα σε πολυ κακη κατασταση και μιλησα με 3 σωστους εμπορους και μου ειπαν οτι ηταν πολυ δυσκολο να βρεθει καποιο nos το 2014... και απο τα αλλα φορουμ που συμμετειχα παλι δεν ειδα πολυ ενθερμους οπαδους του να δωσουν αυτο το ρολοι... και επειδη ανταποκριθηκε ενας admin και το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν η ηλικια μου και μετα μου εστειλε ποσα λεφτα διαθετω... και μετα απο 4 μερες μου εστειλε τις φωτο που τον ειχα ξεχασει κιολας σαν επιλογη... ειπα να ανταποκριθω... και εκανα μια αναζητηση στα ποστ του να παρω πληροφοριες και ειδα οτι οντως το ειχε παρει καινουργιο εκεινος αρα εγω ειμαι το δευτερο χερι... ειπα να πιασω την ευκαιρια εφοσον οπτικα μπορουσα να ζησω με το οτι το bezel ειχα μικρα σημαδια αλλα οπως μου ειπαν τα παιδια αυτο που με εκανε να πω το ναι ηταν το τελειο dial που ειχε!! αρκετα απο τα προηγουμενα υστερουσαν εκει... και επειδη οπως ξερουμε bezel θα βρω σιγουρα αμα χρειαστει... ενω dial οχι ειπα να το κανω... τα κανονισαμε 200€ με τα εξοδα αποστολης δικα του τα οποια ειναι περιπου 12€ περιλαμβανει και ασφαλεια και 4 εως 7 μερες Αθηνα... η πληρωμη μεσω paypal και μου ειπε οτι απο εκει χανει 4% αυτος απο τα 200€ και πριν απο λιγο ενω το ληξαμε μου εστειλε το εξης...
Don't worry my friend.
I am a good known seiko freak in Forum1, Forum2 & Forum3. There are many guys asking me as expert around the world for originality before getting rare seikos. I want you be happy after deal with me. Maybe in future you search for another piece. ;-)
Αυτα ελπιζω να ειναι ολα οπως δειχνουν και να μην εχουμε κανενα παρατραγουδο!!!

*τα φορουμ δε τα εγραψα για ευνοητους λογους αλλα και τα 3 ειναι μεγαλα και ειναι ξενα... το ενα το ξερετε σιγουρα ολοι, οι φιλοι των σεικο ξερουν και το δευτερο και το τριτο ειναι απο την περιοχη του ρολογιου