Χαιρετώ ως νιουμπάς το φόρουμ, υποκλινόμενος στην ποιότητα του (σλουρπ σλουρπ) και σας παραθέτω τον εξής προβληματισμό:
Καιρό τώρα μου είχε γυαλίσει το Black Bay και αφού μορφώθηκα από τα γραφόμενα και τις απόψεις σας, αποφάσισα να βγώ στη γύρα, για να το δοκιμάσω. Απ' όσα ξέρω, στη Θεσ/νίκη δύο μαγαζιά διαθέτουν τα ρολόγια της εν λόγω εταιρίας και προς αυτά κινήθηκα.
Στο μεν πρώτο, μου λένε το έχουμε στο μαγαζί στο κέντρο, ανοίγει κατάλογο (παρατηρώ χειρόγραφη τιμή 2770 για μπρασελέ πάντα), τηλεφωνεί στο άλλο μαγαζί και μου απαντά, πως έχει δοθεί προκαταβολή για το ρολοί και το περιμένουν, για να το πάρει ο πελάτης next week. Με εξέπληξε ευχάριστα το οτι σκίστηκε να με εξυπηρετήσει, λέγοντας, πως μπορώ να πάω να το δοκιμάσω μόλις το παραλάβουν πρίν το παραδώσουν στον πελάτη, έδωσα στοιχεία κλπ. Με ενημέρωσε επίσης πως η τιμή καταλόγου είναι 2880!!! (κάτι δε θα είδα καλά πρίν σκέφτομαι...και δε μπαίνω σε διαδικασία να μάθω ψαλίδι). Χαιρέτισα ευγενικά και αποχώρησα!
Τηλεφώνησα στο μαγαζί της άλλης επιχείρησης που πουλάει Tudor και άμεσα και σαφέστατα μου είπαν πως δε το έχουν, δε μπορεί να μου πεί τιμή αλλά και ούτε να το φέρει μόνο για να το δοκιμάσω (Έλααααα πάρε πάρε το γουρούνι στο σακί)! Ελπίζω και εύχομαι να αποκρίθηκαν έτσι λόγω του τηλεφωνήματος και ότι από κοντά θα είναι πιό διαλλακτικοί.
Και επειδή σας κούρασα, σας ρωτάω:
Υπάρχει αλλού μαγαζί με Tudor στη (μοναδική παγκοσμίως) συμπρωτεύουσα?
Στα λεφτά που μου είπαν, αξίζει να μπώ στη διαδικασία για ψαλίδι ή να περιμένω κάποια στιγμή να κατέβω Αθήνα?
Από εξωτερικό θα άξιζε η αγορά? Εφόσον φυσικά με αξιώσει ο Θεός να το δοκιμάσω κάποτε!
Ευχαριστώ για την προσοχή σας και ελπίζω να μη με αρρωστήσετε και μένα με τα ρολόγια!