Αποστολέας Θέμα: STEINHART OCEAN ONE GMT vs CRISTOPHER WARD C60 TRIDENT GMT AUTOMATIC  (Αναγνώστηκε 8222 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: STEINHART OCEAN ONE GMT vs CRISTOPHER WARD C60 TRIDENT GMT AUTOMATIC
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 03, 2014, 21:56:44 μμ »
Παρε Steinhart πολυ τιμιο για τα λεφτα του.Απλα το CW πουλαει μουρη αλλα και 5 χρονια εγγυηση σε οτι συμβει στο μηχανισμο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 03, 2014, 23:49:18 μμ »
Παρε Steinhart πολυ τιμιο για τα λεφτα του.Απλα το CW πουλαει μουρη αλλα και 5 χρονια εγγυηση σε οτι συμβει στο μηχανισμο.
τι κανει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 10, 2014, 14:04:47 μμ »
Πουλαει περισσοτερο brand,εμφανιση και αλλα τετοια..Δεν νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα του.Τι στιγμη μαλιστα που δεν ξερεις τι μηχανισμο φοραει το ρολοι οταν το αγοραζεις..swiss eta or selita.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 10, 2014, 14:58:07 μμ »
Πουλαει περισσοτερο brand,εμφανιση και αλλα τετοια..Δεν νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα του.Τι στιγμη μαλιστα που δεν ξερεις τι μηχανισμο φοραει το ρολοι οταν το αγοραζεις..swiss eta or selita.
σε λιγο εκτος swatch group ετα δυσκολα θα βλεπεις! αλλα να σου πω την αληθεια το σεικο μου με την 7s26 κραταει καλυτερο χρονο απο το steinhart μου με την 2824-2
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 10, 2014, 15:01:01 μμ »
σε λιγο εκτος swatch group ετα δυσκολα θα βλεπεις! αλλα να σου πω την αληθεια το σεικο μου με την 7s26 κραταει καλυτερο χρονο απο το steinhart μου με την 2824-2
και αυτο τι θα πει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 10, 2014, 15:13:28 μμ »
και αυτο τι θα πει?
γιωργο τα πραγματα ειναι απλα μιλαμε για δυο βασικες μηχανες ουτε complications ουτε τιποτα αυτο που πρεπει να κανουν ειναι να λενε σωστα την ωρα (χρονομετρια ) και να εχουν καλη ρεζερβα ε και σε αυτα τα δυο ρολογια που εχω λεω την ταπεινη μου αποψη.ενταξει η ετα ειναι ειναι στισ 28800 ενω η σεικο στις 21600 αλλα αυτο δεν λεει και πολλα απλα ακουγετε πιο ωραια η ετα :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 10, 2014, 15:54:56 μμ »
σαυτη την ζωη δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οποτε πρεπει να κανουμε επιλογες,αφηνεις το STEINHART που μοιαζει με ολα τα  GMT ,αφηνεις κ το CRISTOPHER WARD που εχει ονομα τσιχλας κ δεικτη σχεδιασμενο σαν φυλο ,κ παιρνεις ενα τετοιο
οκ ειναι ακριβο,πουλα το αυτοκινητο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions