Αποστολέας Θέμα: επιλογη πρωτου ρολογιου  (Αναγνώστηκε 10404 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: επιλογη πρωτου ρολογιου
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 15, 2014, 13:59:21 μμ »
Aυτό που δείχνει ο stelakos αν και quartz μου φαίνεται καλή επιλογή γιατί ταιριάζει και με πολλά χρώματα NATO και έχει καλό μέγεθος κάσας και πάχος.

το citizen σε αυτά τα λεφτά και πολύ λιγότερα
http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-titanium-eco-drive-chronograph-av0020-55h-av0020-mens-watch-752.html
http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-chronograph-eco-drive-av0030-60e-av0030-mens-watch-2230.html
είναι titanium που θες ή ατσάλι ακόμα πιο φθηνό με πολύπλοκο dial και μ'αρέσει παραπάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2014, 14:08:35 μμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 15, 2014, 14:07:20 μμ »
το citizen το ειχα,παρα πολυ καλο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dimos47ki7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 15, 2014, 22:27:51 μμ »
σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις και τις γνωμες.
η αληθεια ειναι οτι τωρα εχω μπερδευτει οσο δεν παει.
vlasis μου αλαξες τα φωτα με αυτο που ειπες για τον συγκεκριμενο μηχανισμο, και τωρα εχω προβληματιστει πολυ

τα hamilton που μου δειξατε ειναι πραγματικα πολυ ωραια, ειδικα το Jazzmaster, που μου αρεσε πολυ και το Η που σχηματιζεται στο μπαρσελε του

το citizen το τελευταιο μου φαινεται υπερβολικα φορτωμενο με τοσους δεικτες και δεικτακια και ενδειξεις κλπ. ασε που εχω κι ενα κομπιουτερακι citizen στο σπιτι και μου καθεται καπως να εχω ιδια μαρκα ρολοι (θα μου πεις και τα σκουπιδιαρικα στο δρομο mercedes ειναι)

κοινως, τωρα εχω μπλεξει τα μπουτια μου...τα θελω ολα (και χρονογραφο, και αυτοματο και σε αυτο το ευρος τιμης) και ξερω οτι δεν γινονται ολα μαζι, εκτος κι αν εν'τελει μεινω στην αρχικη μου επιλογη με το tissot couturier που τα συνδυαζει ολα αυτα, αλλα απο οτι καταλαβα ρισκαρω να μου βγαλει προβλημα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 15, 2014, 22:30:11 μμ »
Aυτό που δείχνει ο stelakos αν και quartz μου φαίνεται καλή επιλογή γιατί ταιριάζει και με πολλά χρώματα NATO και έχει καλό μέγεθος κάσας και πάχος.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

το citizen σε αυτά τα λεφτά και πολύ λιγότερα
http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-titanium-eco-drive-chronograph-av0020-55h-av0020-mens-watch-752.html
http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-chronograph-eco-drive-av0030-60e-av0030-mens-watch-2230.html
είναι titanium που θες ή ατσάλι ακόμα πιο φθηνό με πολύπλοκο dial και μ'αρέσει παραπάνω.

ποια η τιμη του Hamilton?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 15, 2014, 22:30:24 μμ »
σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις και τις γνωμες.
η αληθεια ειναι οτι τωρα εχω μπερδευτει οσο δεν παει.
vlasis μου αλαξες τα φωτα με αυτο που ειπες για τον συγκεκριμενο μηχανισμο, και τωρα εχω προβληματιστει πολυ

τα hamilton που μου δειξατε ειναι πραγματικα πολυ ωραια, ειδικα το Jazzmaster, που μου αρεσε πολυ και το Η που σχηματιζεται στο μπαρσελε του

το citizen το τελευταιο μου φαινεται υπερβολικα φορτωμενο με τοσους δεικτες και δεικτακια και ενδειξεις κλπ. ασε που εχω κι ενα κομπιουτερακι citizen στο σπιτι και μου καθεται καπως να εχω ιδια μαρκα ρολοι (θα μου πεις και τα σκουπιδιαρικα στο δρομο mercedes ειναι)

κοινως, τωρα εχω μπλεξει τα μπουτια μου...τα θελω ολα (και χρονογραφο, και αυτοματο και σε αυτο το ευρος τιμης) και ξερω οτι δεν γινονται ολα μαζι, εκτος κι αν εν'τελει μεινω στην αρχικη μου επιλογη με το tissot couturier που τα συνδυαζει ολα αυτα, αλλα απο οτι καταλαβα ρισκαρω να μου βγαλει προβλημα
:D :D :D κοιτα σε μεταχειρο εχουμε πολλα εδω στο φορουμ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 15, 2014, 22:30:43 μμ »
όπως σου είπαν και παραπάνω, ό,τι πάρεις πρώτα δοκίμασε το!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 15, 2014, 22:33:35 μμ »
ο C01.211 ειναι ο χειροτερος μηχανισμος του κοσμου,εχω ψαξει,εχω διαβασει,εχω ανοιξει κ 7750 κ 2824 κ miyota αλλα κ τον C01.211,δεν εχω δει χειροτερο πραγμα
αυτο δω που ειναι ισως το πιο σημαντικο εξαρτημα σε εναν μηχανισμο,που ακομη κ στους χειροτερους κινεζικους ειναι φτιαγμενο απο μεταλο ,στον C01.211 ειναι ολο κατασκευασμενο απο πλαστικο το οποιο δεν ειναι κ τοσο καλης ποιοτητας κ φθειρετε

σε 3 τισσο τα δυο παρουσιασανε το ιδιο προβλημα

Διαβασα απο ρολογα,οτι τα πλαστικα μερη ,μπορει να μην ειναι και τοσο θετικο για την μηχανη,αλλα καλυτερα να μας πουν οσοι εχουν ρολογια με την C01.211
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 15, 2014, 23:00:18 μμ »
εχω μιλησει με πωλητες της τισσο 2 στην αθηνα κ εναν εδω ,κ οταν μου προτεινανε καποιο ρολοι με τον C01.211 τους ελεγα οτι δεν το θελω λογο μηχανισμου κ οι 3 ειπανε το ιδιο πραγμα,καταλαβενω,κ συνεχισανε σε αλλα ρολογια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 15, 2014, 23:08:24 μμ »
εννοειται οτι θα δοκιμασω οτιδηποτε πριν το αγορασω.
αυτο με την "μεζουρα" που ανεφερα το ειπα επειδη καποιος ειπε οτι ειναι αρκετα χοντρο σαν ρολοι. εννουσα οτι με την περιμετρο του καρπου μου ισως να μην φαινεται τοσο χοντρο και να ταιριαζει.
θα δω απο κοντα οταν δοκιμασω καποια μοντελα

κατι ακομα: στο online καταστημα της tissot, αν πας να το αγορασεις σε βαζει να επιλεξεις μεγεθος καρπου με βαση αυτη την "μεζουρα" και γραφει οτι οταν το στειλουν μπορεις μονο να κανεις μικρορυθμισεις στο μεγεθος του μπρασελε απο τις 3 επιλογες που εχει πανω στο κουμπωμα
απο την αλλη, σε ενα unboxing που ειδα, μεσα στο κουτι ειχε και ενα σακουλακι με 3 εξτρα συνδεσμους για να προσθεσεις στο μπρασελε αν χρειαστει, ενω μπορεις και να αφαιρεσεις φυσικα. τι ακριβως ισχυει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 15, 2014, 23:12:23 μμ »
μπορεις να προσθεσεις κ να αφαιρεσεις ,τα 3 που εχει μεσα ειναι σε περιπτωση που εχεις μεγαλο καρπο ,οποτε προσθετεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 15, 2014, 23:17:56 μμ »
συνηθως τα ρολογια της τισσο εχουν μεγαλα μπρασελε ,εγω παντα αφαιρω 2-3 κοματια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 15, 2014, 23:39:41 μμ »
ευχαριστω για την διευκρινιση

τωρα διαβαζα για τον μηχανισμο αυτο, και γραφουν οτι βασιζεται στον Lemania 5100 που ηταν λενε τερας αξιοπιστιας και επισης ειχε συνθετικα υλικα σε καποια μερη του, ενω και αλλοι μηχανισμοι πολυ ακριβοτεροι λενε οτι εχουν πλαστικα μερη...

οσο παει και μπερδευομαι περισσοτερο χεχε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 15, 2014, 23:47:55 μμ »
ευχαριστω για την διευκρινιση

τωρα διαβαζα για τον μηχανισμο αυτο, και γραφουν οτι βασιζεται στον Lemania 5100 που ηταν λενε τερας αξιοπιστιας και επισης ειχε συνθετικα υλικα σε καποια μερη του, ενω και αλλοι μηχανισμοι πολυ ακριβοτεροι λενε οτι εχουν πλαστικα μερη...

οσο παει και μπερδευομαι περισσοτερο χεχε

αγχώνεσαι χωρίς´λόγο για τα συνθετικά μέρη μιας μηχανής!
Δεν παθαίνουν κάτι τόσο εύκολα - αλλιώς δε θα τα έβαζαν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 15, 2014, 23:56:37 μμ »
Σε μπερδεψαμε ισως,διαλεξε οποιο σου αρεσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 16, 2014, 00:17:05 πμ »
πιο πολυ προβληματιστικα με αυτο που εγραψε ο vlasis για τον μηχανισμο.

υπαρχει περιπτωση με εναν μηχανισμο να παθει ζημια που να μην συμφερει να επισκευαστει ας πουμε?
μιλαω για ζημια απο νορμαλ χρηση, οχι να πεσει το ρολοι κατω και να σπασει κατι

κατα τα αλλα το μπερδεμα ειναι ευχαριστο, μιας και μου δινετε γνωμες αλλα και εναλλακτικες επιλογες που δεν ειχα κοιταξει καν ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions