Αποστολέας Θέμα: Ρολογια JAGA  (Αναγνώστηκε 10584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Ρολογια JAGA
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 07, 2014, 17:21:08 μμ »
Το πηρα 30 ευρω απο τοπικο μαγαζι ομως και οχι απο το ιντερνετ γιατι βιαζομουν.
μπραβο!εντυπωσεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος raidensub

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 07, 2014, 17:26:55 μμ »
Δεν ειμαι ειδικος αλλα μεχρι στιγμης μου αρεσει. Δεν εχει περιστρεφομενη στεγανη, ειναι λιγο βαρυ αλλα μπορει να ειναι η ιδεα μου γιατι ειχα συνηθισει με το πλαστικο, το κουμπωμα του φαινεται ανθεκτικο οπως και το μπρασελε. Προσπαθησα να το κοντυνω αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως γινετε και δεν το πειραξα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 07, 2014, 21:33:22 μμ »
κατα ενα περιεργο τροπο αυτα τα παλιοJAGA βγαινουν σκυλια, εχω φιλο που εχει ενα και εχω συχαθει να τον βλεπω να το φοραει ακομα....

το εχει πανω απο 5 χρονια

καποια στιγμη το ειχα ψαξει αλλα ακρη δεν βρηκα και εγω με την προελευση.

το γεγονος ειναι οτι απο τοτε που αρχισα να κοιταω καρπους, το εχω δει να φοριεται αρκετα σε ανθρωπους που δεν εχουν σα χομπι τα ρολογια.

σε καταστηματα με στρατιωτικά ειδη υπαρχουν αυτα τα ρολογια, καποια απο αυτα μου αρεσουν πολυ. ισως καποτε να παρω ενα!

καλοφορετο το Q&Q!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

Αποσυνδεδεμένος raidensub

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 08, 2014, 15:33:59 μμ »
Αυτο το ρολοι http://www.ebay.co.uk/itm/390777610577?var=660212876883 μοιαζει πολυ με το JAGA που ειχα. Ειναι απο μια κινεζικη εταιρια που λεγετε OHSEN. Μπορει απο αυτη να ειναι τα JAGA. Εχει και αλλα μοντελα που μοιαζουν με μοντελα της JAGA. Επισης το Q&Q που αγορασα πριν μερικες μερες, σημερα επλυνα τα χερια μου κaι ηταν η πρωτη φορα που ξεχασα να το βγαλω και εμπασε νερο, ενω υποτιθεται πως ειναι αδιαβροχο στα 5 bar.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 08, 2014, 15:44:27 μμ »
Η jaga ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια στην Ινδονησία με τα πρώτα της ψηφιακά ρολόγια, την επόμενη δεκαετία που άρχισε να ανθεί το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα εργοστάσια αντ/κων στην Κίνα επεκτάθηκε εκεί και πλέον διανέμει σε όλο τον κόσμο με επίσημους εισαγωγείς κάθε λογής φτηνά γκάτζετς, από ρολόγια και smartphones μέχρι gps και multimedia αυτοκινήτων.... ;)

Εννοείται όσον αφορά τα ρολόγια της έχω δοκιμάσει αρκετά στο παρελθόν και για τα λεφτά που ζητάνε (από 10 εώς 35 ευρώ τα περισσότερα της γκάμας της) δεν θα παραπονεθείς ποτέ για τίποτε, λένε την ώρα μια χαρά και με ακρίβεια και δεν χαλάνε εύκολα ούτε παίρνουν νερό μέσα (τουλάχιστον μέχρι την πρώτη αλλαγή μπαταρίας  ;D ).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 08, 2014, 15:50:22 μμ »
Αυτο το ρολοι http://www.ebay.co.uk/itm/390777610577?var=660212876883 μοιαζει πολυ με το JAGA που ειχα. Ειναι απο μια κινεζικη εταιρια που λεγετε OHSEN. Μπορει απο αυτη να ειναι τα JAGA. Εχει και αλλα μοντελα που μοιαζουν με μοντελα της JAGA. Επισης το Q&Q που αγορασα πριν μερικες μερες, σημερα επλυνα τα χερια μου κaι ηταν η πρωτη φορα που ξεχασα να το βγαλω και εμπασε νερο, ενω υποτιθεται πως ειναι αδιαβροχο στα 5 bar.
περιεργο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος petros249

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 06, 2024, 20:42:35 μμ »
 Σήμερα αποφάσισα να μαζέψω λίγο την αποθήκη και βρήκα σε ένα βάζο(!) αυτό το ρολόϊ...

Ήταν το πρώτο ρολόϊ που αγόρασα ούτε που θυμάμαι από πότε σίγουρα πριν το '97 που πήγα φαντάρος.
 Το είχα αγοράσει από ένα κατάστημα με φθηνά είδη δώρων/σουβενίρ, θυμάμαι είχε και Q&Q. Δεν πρέπει να το είχα πάρει πάνω από 1500δρχ.

Αυτό που με εξέπληξε είναι η υδατοστεγανότητα του, το φορούσα στο ψαροντούφεκο και αργότερα όταν μου έκαναν δώρο ένα Casio βυθόμετρο, μια γνωστή σφυριδοτρυπα που είχα βουτήξει πολλές φορές με αυτό, μετρήθηκε στα 20,40 μέτρα...

Μετά τον ερχομό του Casio μετεπεσε σε ρολόϊ εργασίας...στον κήπο, στα βαψιματα, στις οικοδομικές εργασίες κτλ... σίγουρα κάποια στιγμή του άλλαξα μπαταρία,δεν θυμάμαι ακριβώς πότε αλλά έχουν περάσει σίγουρα πάνω από 8 χρόνια...με εντυπωσίασε ότι το ρολόϊ ακόμα δουλεύει!!!

Για να μην μιλήσω για το λουράκι που αντέχει ακόμα ενώ το Casio έσπασε και μου αχρηστευτηκε το ρολόι...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 07, 2024, 16:17:53 μμ »
Τα γούσταρα πολύ τα jaga πιτσιρικάς..
Αν δεν είχες λεφτά για gshock ήταν μονόδρομος..!
Θυμάμαι μου είχε πάρει ένα η μάνα μου σε μια έκθεση..
 ;D
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
petros249,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 07, 2024, 23:17:36 μμ »
Σήμερα αποφάσισα να μαζέψω λίγο την αποθήκη και βρήκα σε ένα βάζο(!) αυτό το ρολόϊ...

Ήταν το πρώτο ρολόϊ που αγόρασα ούτε που θυμάμαι από πότε σίγουρα πριν το '97 που πήγα φαντάρος.
 Το είχα αγοράσει από ένα κατάστημα με φθηνά είδη δώρων/σουβενίρ, θυμάμαι είχε και Q&Q. Δεν πρέπει να το είχα πάρει πάνω από 1500δρχ.

Αυτό που με εξέπληξε είναι η υδατοστεγανότητα του, το φορούσα στο ψαροντούφεκο και αργότερα όταν μου έκαναν δώρο ένα Casio βυθόμετρο, μια γνωστή σφυριδοτρυπα που είχα βουτήξει πολλές φορές με αυτό, μετρήθηκε στα 20,40 μέτρα...

Μετά τον ερχομό του Casio μετεπεσε σε ρολόϊ εργασίας...στον κήπο, στα βαψιματα, στις οικοδομικές εργασίες κτλ... σίγουρα κάποια στιγμή του άλλαξα μπαταρία,δεν θυμάμαι ακριβώς πότε αλλά έχουν περάσει σίγουρα πάνω από 8 χρόνια...με εντυπωσίασε ότι το ρολόϊ ακόμα δουλεύει!!!

Για να μην μιλήσω για το λουράκι που αντέχει ακόμα ενώ το Casio έσπασε και μου αχρηστευτηκε το ρολόι...

Ωραίος ! Εύγε.

Σημ. Εχω ένα "αγνώστου" πατρός, απομεινάρι ενός συνδυασμού παλμογράφου ( μετρήσεις σφυγμών στην άθληση ) , που εξακολουθεί να δουλεύει μετά από το 2014-15 ? Η απάντηση είναι στην μπαταρία, που φοράει, την CR 2025, που έχει .....αντοχές.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
petros249,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.