Ποιό είναι το αγαπημένο αναψυκτικό των ΠΑΟΚτσήδων;;;
Πορτοκαλάδα με Πανθρακικό...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το αστείο φαντάζομαι ότι βρίσκεται στη δεύτερη πρόταση σου...
Γιατί η πρώτη ανήκει σε οπαδικό site και όχι σε forum ρολογιών.
Όχι, το αστείο είναι ενιαίο, γιατί το θέμα λέγεται 'Ποδοσφαιρική ΚΑΖΟΥΡΑ'... 
θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην ξαναγράψεις ονοματικούς ή επιθετικούς κοροιδευτικούς προσδιορισμούς που κυκλοφορούν στα διάφορα οπαδικά sites και αφορούν και προσβάλλουν φίλους ή οπαδούς καμίας ανεξαιρέτως ομάδας ! Σε ενημερώνω ότι σε περίπτωση που συνεχίζεις να το κάνεις, τα ποστ σου θα σβηστούν από την ομάδα συντονισμού του φόρουμ.
Όπως βλέπεις εδώ μέσα παλεύουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο. Αστεία κάνε όσα θέλεις - δε θα προσβάλλεις όμως κανέναν εν όνοματι της καζούρας. Όλες οι ομάδες έχουν όνομα και όταν αναφέρεσαι σε αυτές, όπως και στους φίλους ή οπάδους τους να το κάνεις όπως πρέπει! Ό,τι δηλαδή κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι!
* Να ενημερώσω τα υπόλοιπα μέλη που τυχόν δε διάβασαν τί συνέβη, ότι έσβησα τον ονοματικό προσβλητικό προσδιορισμό που έδωσε το μέλος thunder στους φίλους του ΠΑΟΚ και τον αντικατέστησα με τον ορθό προσδιορισμό.
Η λογοκρισία, χωρίς να αναφέρεται καν, για την οικονομία της συζήτησης ο προηγούμενος ''προσβλητικός προσδιορισμός'' ώστε όλοι μας να κρίνουμε το κατά πόσο αυτός ισχύει, νομίζω ότι δεν είναι πρέπουσα.
Ακόμη, στο φόρουμ έχω γράψει εκατοντάδες φορές χωρίς
ποτέ να υβρίσω κάποιον....επομένως δε θα μπορούσα να ξυπνήσω ένα ωραίο πρωί κ να πω, ''τί να κάνω σήμερα; α, το βρήκα!! Θα υβρίσω κάποιον'', όπως καταλαβαίνεις...
Τέλος, εδώ έχουν γραφτεί και χειρότερα χωρίς να λογοκριθούν. Προς τί η επιλεκτική διαχείριση δύο μέτρων και δύο σταθμών και μάλιστα στο θέμα
Ότι να ναι--Hobbies--Καζούρα;;; (που δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρο θα μπορούσε να γίνει ότι κάνω χαβαλέ κ μόνο)