Εφόσον το αποθηκεύεις σε μέρος που δεν έχει υγρασία (μιας και αυτή μπορεί εύκολα να εισχωρήσει από την κορώνα ύπουλα στον μηχανισμό) και να την δεις μια ηλιόλουστη ημέρα που θα το φορέσεις σαν θαμπάδα μέσα από το τζάμι δεν έχεις θέμα να την έχεις τραβηγμένη έξω, δεδομένου όμως ότι οι μπαταρίες έχουν κάποιο όριο ζωής ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιούνται καλό θα είναι μια φορά πχ στο δίμηνο το ρολόι να δουλεύει τουλάχιστον για μια η δύο ημέρες και μακροχρόνια (στα 4 χρόνια) να αλλάζεται προληπτικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγάλει υγρά και να καταστρέψει τελείως την μηχανή......
Δηλαδή όπως κατάλαβες έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση (δεδομένου οτι εν λειτουργία κραταει 2 με 3 χρόνια) καπάκι για αλλαγή μπαταρίας πάλι θα ξεβιδώσεις, επίσης να προσθέσω οτι το συγκεκριμένο ρολόι φοράει ΕΤΑ μηχανή με 4 ρουμπίνια και πολλά πλαστικά μέρη, επίσης είναι φίξ, δεν ανοίγει δηλαδή γiα service η επιδιόρθωση όπως γίνεται σε κάποια άλλα (βλέπε seiko) αν πάθει το οτιδήποτε πάει για πέταμα και αντικατάσταση (κόστος απο 50 μέχρι 80 ευρώ για την μηχανή μέσω ιντερνετ...μέσω αντιπροσωπείας συμφέρει να πάρεις άλλο ρολόι...), υπάρχει μακροχρόνια -ελάχιστη- φθορά εν κινήσει λόγω των πλαστικών μερών (γραναζιών) που σε ακινησία την καθυστερείς αλλά ίσως αν μπει υγρασία μια φορά να μην ξαναδουλέψει....
Με τα παραπάνω δεδομένα αποφασίσεις και πράττεις (εγώ προσωπικά πάντως όλα μου τα quartz τα έχω και δουλεύουν και στο συρτάρι και όταν θέλουν μπαταρία την αλλάζω αμέσως).