Αποστολέας Θέμα: Manbushijie watch  (Αναγνώστηκε 12062 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Manbushijie watch
« στις: Μάρτιος 20, 2014, 20:44:59 μμ »
Manbushijie watch

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, τον τελευταίο καιρό απέκτησα δύο κινέζικα Marina Militare
Τα εν λόγω ρολόγια για πολλούς και διάφορους λόγους - υποκειμενικούς και αντικειμενικούς - μου αρέσουν πάρα πολύ. Άλλωστε αυτό φαίνεται από τη συχνότητα που τα φορώ, παρόλο που έχω πιο ακριβά και ποιοτικά (για κάποιους) ρολόγια.
Το αν τελικά δικαιώθηκα για το ρίσκο να τα αγοράσω, τα έγραψα και τα ξαναέγραψα...
Το έδω θέμα άνοιξε για να περιγράψει ένα πολύ ιδιαίτερο (κατά την άποψη μου) γεγονός που αφορά την εν λόγω εταιρεία.

Η ανταλλαγή διαφόρων mail με την εταιρεία ήταν πραγματικά μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα από την πρώτη στιγμή.
Οι απαντήσεις τους σε ό,τι τους ρωτούσα ήταν εντυπωσιακά γρήγορες (αναλογιζόμενοι πάντα τη διαφορά της ὠρας με την Κίνα), αλλά και ο τρόπος που σου έλεγαν ότιδήποτε τους ρωτούσες, ήταν σα να μιλούσες με ένα φίλο σου - καμιά σχέση με τις διάφορες formal replies, που δεχόμαστε συνήθως σε ό,τι ρωτάμε.
Πληρώνοντας 25 $ έρχεται το προιόν σπίτι σου με την EMS China σε μια εβδομάδα, παραδοτέο από τον EΛ.ΤΑ  Ταχυμεταφορές.
Εννοείται ότι μπορείς να το παραγγείλεις και με απλό ταχυδρομείο.

Στο πρώτο μου ρολόι είχαν κυλήσει όλα μια χαρά και μάλιστα μόλις το παρέλαβα έσπευσα να τους ευχαριστήσω, λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας που είχαμε.
Αυτός ήταν και ο λόγος που σε λίγες μέρες παρήγγειλα και ένα δεύτερο ρολόι από τους ίδιους!
Η παράδοση ακριβώς μια εβδομάδα μετά...
Με το που πήρα στα χέρια μου το δέμα, το άνοιξα αμέσως προκείμενου να δω το αντικείμενο του πόθου μου...
Αυτόματο το ρολόι...πολύ φυσιολογικά λοιπόν ήταν σταματημένο...άρχισα λοιπόν να το κουνάω, αλλά τίποτα...
Ξανά κούνημα και ξανά κούνημα....πάλι τίποτα...άντε ας το κουρδίσω μπας και...και πάλι τίποτα.
Να μη σας τα πολυλογώ, επικοινώνησα άμεσα μαζί τους και τους ανέφερα το δυσάρεστο γεγονός, χώρις όμως να τους προσβάλω και κρατώντας χαμηλούς τόνους. Μου απάντησαν σε 5 λεπτά ότι μόλις παραλάβουν το DOA ρολόι  θα μου στείλουν άμεσα ένα ίδιο άλλο..
Ήταν Παρασκεύη....λέω λοιπόν από Δευτέρα...λίγο λοιπόν πριν κλείσω τη συσκευασία γα να το στείλω πίσω, άρχισα να σκέφτομαι όλο αυτό το διάστημα που θα έπρεπε να περιμένω προκειμένου να έχω στα χέρια μου το καινούργιο..φυσικά δεν είναι ότι δεν έχω άλλα ρολόγια, αλλά το άτιμο με τρέλλανε με την υπέροχη εμφάνιση του και το ήθελα άμεσα στο καρπό μου.
Κι έτσι σκέφτηκα να ρισκάρω να το πάω στο ρολογά μου...ήταν ρίσκο γιατί το ρολόι θα ανοιγόταν και αν δε φτιαχνόταν θα είχα θέμα με τον πωλητή..Είπα λοιπόν να το ρισκάρω..
Η διάγνωση έλεγε πως υπήρχαν γρέζια στη μηχανή του και ήθελε καλύτερο λάδωμα..Αααα...και μια σημαντική παρατήρηση: Η μηχανή του ήταν εξαιρετικής ποιότητας από πλευράς υλικών. Το κόστος 30 ευρώ....Με το που το φόρεσα λέω δε βαριέσαι, χαλάλι τα 30!
Φυσικά επικοινώνησα άμεσα μαζί τους λέγοντας τους ότι τελικά δε θα τους έστελνα το ρολόι, επειδή το επισκεύασα μόνος μου, αλλά τους έκανα  συστάσεις να προσέχουν διπλοτσεκάροντας τα ρολόγια πριν τα στείλουν.
Η απάντηση τους λοιπόν είναι ο λόγος που άνοιξα το θέμα: Φίλε μας, εκτιμόντας την καλή σας διάθεση προς εμάς, πείτε μας το κόστος της επισκεύης και επιτρέψτε μας να σας δώσουμε πίσω ό,τι πληρώσατε να το φτιάξετε. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη σας αγορά θα είναι μέσω EMS δωρέαν.
Δε μου ζήτησαν ούτε απόδειξη επισκεύης, ούτε τίποτα...Θα μπορούσα να πω ό,τι ήθελα...
Τέλος πάντων.....Ήδη τα χρήματα της επισκεύης  μου δόθηκαν πίσω και μου ζήτησαν και εκατό φορές συγγνώμη...

Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ποτέ, αλλά εμένα όχι....Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, που δεν την περίμενα με τίποτα και επειδή το καλό πρέπει να επιβραβεύεται λέγοντας το πάντου, αυτό και έκανα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Manbushijie watch
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 20, 2014, 20:51:39 μμ »
Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ποτέ, αλλά εμένα όχι....Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, που δεν την περίμενα με τίποτα και επειδή το καλό πρέπει να επιβραβεύεται λέγοντας το πάντου, αυτό και έκανα....

Ναι,το εχω διαβασει και για αλλα προϊόντα τους,μια χαρα !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 20, 2014, 21:04:43 μμ »

Πάντως καλό είναι να μοιραζόμαστε είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες εμπειρίες αγορών μας, για να ξέρουμε ποιά είναι τα καλά και τα κακά μαγαζιά..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 20, 2014, 21:05:37 μμ »

Πάντως καλό είναι να μοιραζόμαστε είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες εμπειρίες αγορών μας, για να ξέρουμε ποιά είναι τα καλά και τα κακά μαγαζιά..
πολυ σωστα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 20, 2014, 21:31:29 μμ »
Μπράβο στους Κινέζους after sales support...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 20, 2014, 21:35:45 μμ »
Μπράβο στους Κινέζους after sales support...!

Η άποψη μου είναι ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται..
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 20, 2014, 21:53:17 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 20, 2014, 21:59:11 μμ »
Πραγματικό εντυπωσιακό!
Μπράβο Χάρη που άνοιξες το θέμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 20, 2014, 22:13:54 μμ »
μπραβο στους κινεζους!

ευγενεστατοι και εξυπηρετικοτατοι.
βρε λες?? ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 20, 2014, 22:19:12 μμ »
μπραβο στους κινεζους!

ευγενεστατοι και εξυπηρετικοτατοι.
βρε λες?? ::)

λέω, λέω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 20, 2014, 22:47:21 μμ »
http://www.manbushijie.com/

αυτο ειναι το site Χαρη?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 20, 2014, 22:58:51 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 20, 2014, 23:16:33 μμ »
Η αντιμετώπιση είναι όντως άκρως επαγγελματική και μπράβο τους!
Το ότι η μηχανή είχε γρέζια και δεν ήταν καλά λαδωμένη όμως είναι ένα σημείο που πρέπει να μας ανησυχεί...
Ναι δεν είναι ακριβό ρολόι αλλά ούτε και της πλάκας για να περιμένεις κάτι τέτοιο...
Και ok ο Χάρης έχει το ρολογά του και το έφτιαξε.
Κάποιος άλλος θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να το στείλει πίσω και να περιμένει άλλο.
Όχι και πολύ θετικό να μπαίνεις στη διαδικασία να ανοίγεις ένα καινούργιο προιόν για να το έπιδιορθώσεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 20, 2014, 23:18:18 μμ »
Η αντιμετώπιση είναι όντως άκρως επαγγελματική και μπράβο τους!
Το ότι η μηχανή είχε γρέζια και δεν ήταν καλά λαδωμένη όμως είναι ένα σημείο που πρέπει να μας ανησυχεί...
Ναι δεν είναι ακριβό ρολόι αλλά ούτε και της πλάκας για να περιμένεις κάτι τέτοιο...
Και ok ο Χάρης έχει το ρολογά του και το έφτιαξε.
Κάποιος άλλος θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να το στείλει πίσω και να περιμένει άλλο.
Όχι και πολύ θετικό να μπαίνεις στη διαδικασία να ανοίγεις ένα καινούργιο προιόν για να το έπιδιορθώσεις...

δεν μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει συχνά Βαγγέλη...
Αλλιώς θα έμπαιναν μέσα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 20, 2014, 23:19:18 μμ »
Πάντως το ποσοστό τους στο φόρουμ είναι 50%...  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 20, 2014, 23:20:26 μμ »
Πάντως το ποσοστό τους στο φόρουμ είναι 50%...  ::)

τί εννοείς;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions