Ξέχασες να πεις για το πέστο στα καλαμάρια 


Να με συμπαθάτε κύριε Σπύρο μας, δε θα επαναληφθεί!
Πέρα απ την πλάκα, του πάει πολύ

Και με τη γέμιση, που ναι ρυζάκι με κρόκο Κοζάνης, κάπαρη, πιπεριές, κρεμμύδι, ελιά, λιαστή, μαιντανο.
Ενίοτε βάζω και τα πλοκάμια ψιλοκομμένα, αλλά τώρα που χα ήδη τηγάνι με λάδι, τα κάνα τηγανητά για να χουμε και τραγανό στοιχείο που θα λεγε κι ο Κοντιζας...

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk