Το sous vide σε κάνει μάστορα είσαι δεν είσαι....με τις μπριζόλες έχω κάποιες αντιρρήσεις....σε μεγαλύτερα κομμάτια όπως πχ το χτένι κάνει όμως θαύματα
Σπύρο, το θέμα δεν είναι κατ' εμένα να το παίζει τις "μάστορας", αλλά να χρησιμοποιεί σωστά τα υλικά.
Παλαιότερα, ΔΕΝ είχαν ουτε καν θερμόμετρα, αλλά, τα μαστόρια, σάχνανε θαύματα. Ειναι θέμα αίσθησης ή / και εμπειρίας.
Με τα "εργαλεία" που υπάρχουν πλέον στην διάθεση του καθενός, μπορείς να κάνεις ουσία, αρκεί να το αγαπάς και να .................επενδύεις.
Αντε, να δώ πότε θα καταφέρουμε να μας σάξεις εκείνα τα κρεατικά

------------------------
Αισθηση / μύτη.
Εργάζομαι σε ένα εργοστάσιο, ΑΕ κατα το τυπικόν.
Το έχει στήσει, ο κυρ Αντώνης, αντε να είχε περάσει και απ' έξω από το Δημοτικό. Την ΑΕ, διοικεί ο υιός, με σπουδές Ελβετία κλπ, κλπ.

Ο κ. Αντώνης, Ικανότητες ? Αισθηση ? Μύτη ? ................ουδέν σχόλιον.

Νέα προϊόντα - Σχεδιάζω - ελέγχω - προγραμματιζω - μοντελάρω - σετάρω παραγωγή, όλα τέλεια.
Κάνω και 3-4 ημέρες οικονομική ανάλυση - υλικών - εργατικών - overheads - ρεύμα - νερό - τηλέφωνο - δάνεια -προμηθευταί - διανομή, κλπ.
Βγάζω τιμή - χοντρική - λιανική - αποθέματα κλπ.
Στο συμβούλιο, εμείς οι "επιστήμονες", δείχνουμε τα πρότυπα στον κ Αντώνη, αφού το ψάχνει από όλες τις πλευρές, λέει "Εντάξει, θα "περπατήσει". Και η τιμή, πρέπει να είναι γύρω στα Χ ".
Κάναμε 200-300 νέα προϊόντα όσο ήμουν εκεί.
ΠΑΝΤΑ, αυτό που πρότεινε σε τιμή, από αίσθηση / μύτη, ΔΕΝ διέφερε +/- 5 % από αυτό, ΠΟΥ ΕΓΩ, μετά από αναλύσεις επί αναλύσεων, πρότεινα.
Η επιτυχία κάποιων, σε οιοδήποτε κομμάτι, ΔΕΝ είναι τυχαία.