0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είσαι έτοιμος να εκτελέσεις?
Στην μαγειρική - νοικοκυριό, πάντα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στο .........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)..............παρουσιάζονται προβλήματα τελευταίως ! Δεν τις προλαβάινω όλες Μερικές, μου ...............ξεφεύγουν ! Που τα κατοστάρια που έριχνα μικρός
Στο .........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)..............παρουσιάζονται προβλήματα τελευταίως ! Δεν τις προλαβάινω όλες Μερικές, μου ...............ξεφεύγουν ! Που τα κατοστάρια που έριχνα μικρός
Γιώργο, δεν έμεινε λεπι! Νίκο δεν ανεβάζω YouTube, οπότε απλά φαντάσου ότι όπως είναι έτσι η σφαίρα σοκολάτας, το περιχυνεις με μια καυτή σάλτσα σοκολάτας και λιώνει και ανοίγει κι εμφανίζεται το γλυκό που κρύβει μέσα.Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαϊδεύομαι!!!
1. Χταποδι σουβλακι ψητο, με τεριγιακι σως και σουσαμι + γουακαμολε2. Ραβιολι με μελανι σουπιας (απ τα χερακια μου) με γεμιση γαριδα+λαχανικα , σε μπισκ3. Μαυροματικα με καπνιστο σκουμπρι, πορτοκαλι, πιπεριες, τσιλι, βασιλικο , κρεμμυδι, καπαρη, ελια + βινεγκρετ πορτοκαλι 4. Σαλατα σπανακι, βαλεριανα καπαροφυλλα, με φραουλα, ξινομηλο, καρυδι, και μπαλακια τυρι κρεμα με φιστικι/ μπουκοβο +βινεγκρετ φραουλα. 5. Μυλοκοπι σωτε με πουρε σελινοριζα6. Μπαλα λευκης σοκολατας, με "γεμιση" κραμπλ μπισκοτο-φουντουκι, παγωτο μαστιχα χιου, κουλι φρουτα του δασους, που τη "λιωνεις" με γκανας λευκης σοκολαταςΥΓ Βιντεο ανεβαζουμε ? Και πως?
Ρε σεις, καποιος να τον δηλωσει στο μαστερ σεφ
....και να εμφανιστεί εκεί, με καπέλο-ποδιά-ρολόι GWF
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.